27.10.2016

На 103 години почина последният „черен полковник“ от гръцката хунта

На 103 години в Атина почина Стилианос Патакос, последният останал жив организатор на преврата, извършен в Гърция на 21 април 1967 г. Успешният пуч положи началото на 7-годишното управление на военните, влязло в историята на като диктатура на „черните полковници“, съобщава „Български новини”.

Още

Павлова: Не трябва да очакваме чист, черен асфалт през зимата

Тя призова политиците да не плашат хората с бежанската криза само, защото сега има избори

Лиляна Павлова: 3800 машини ще чистят пътищата, но не трябва да очакваме черен асфалт през зимата

Не харесвам в тази кампания този див популизъм. Да си играем заради изборите със страха на хора и да ги плашим, смятам, че не е коректно. Опонентите трябва да спорят за политики и за визия. Всички се обединяват около тезата антигерб- хората се умориха от

Черен октомври за звездите! Обраха Ирина Папазова, отмъкнаха колата на Марта Вачкова и тормозът не свършва тук!

Бум на кражби на известни българи има от началото на октомври, пише "България днес". Последният случай е свързан с Ирина Папазова, която е шефка на конкурса „Мис България“. Крадци влезли в къщата й, докато тя, съпругът й и 5-годишният й син спят. „От един месец съм клиент на 4-о РПУ. Първо ми свалиха фаровете после се разходиха до нас в 2 през нощта и си взеха каквото си харесаха“, жалва се Папазова.

Теди Кацарова изпя Черен сатен с италиански привкус

Продуцент на проекта е Дариана Куманова - българката, която "произвежда" победители на фестивала в Сан Ремо

За ценители: Суперавтомобилът Ferrari Enzo в черен вариант

Суперавтомобилите са определено страст за хората с възможности. И за разлика от останалите автомобили, суперавтомобилите са склонни да повишават цената си. Точно такава е историята и на това Ferrari Enzo, което е почти на 13 години, но вместо да губи цената си, то я повишава.

Черен ден във Велинград! Зверски сблъсък между микробус и кола отне живот

 Починал е един от пострадалите при катастрофата между лек автомобил и микробус на пътя Варвара - Велинград, съобщи говорителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов, цитиран от "Фокус".