28.10.2016

Искате да имате бели зъби? Задължително избягвайте тези храни!

Ако искате да се радвате на ослепителна усмивка, избягвайте доматения кетчуп. Това е най-големия враг на белите зъби, препоръчва британски експерт, цитиран от в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Още

Законите задължително ще се внасят с оценка за въздействие

Всеки законопроект, внесен в парламента, вече задължително ще върви с предварителна оценка на въздействието му. Ако тя липсва, законодателното предложение няма да се разпределя за разглеждане в парламентарните комисии, докато вносителят не представи оценка. Това решиха в

"Алфа Рисърч": 77% от избирателите знаят, че гласуването вече е задължително

Проучване на общественото мнение на агенция "Алфа Рисърч" показва, че близо 77% от избирателите са запознати, че гласуването на предстоящите избори е задължително. Въпреки че, според преобладаващата част от хората това няма да окаже влияние върху решението им дали да участват във вота.

„Алфа Рисърч”: 77% от избирателите знаят, че гласуването е задължително

18% изобщо не знаят, че на 6 ноември има президентски вот и референдум

НАТО и Русия обсъждат задължително включване на устройство за идентификация на самолети над Прибалтийските страни

Русия и НАТО обсъждат руската инициатива за задължително включване на транспондерите (устройство за автоматична идентификация) на военните самолети на всички страни над Балтийско море. Това разкри генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Столтенберг добави по вре

Изследване показва, че всеки четвърти НЕ знае за задължителното гласуване (СНИМКА)

Близо 26%, или всеки четвърти с право на вот, не знаят, че гласуването на избори в България вече е задължително, показват данни от представително проучване на Центъра за анализи и маркетинг, предаде Труд. Изследването е финансирано със средства на агенцията и не е по поръчка на никоя политическа формация.