21.10.2016

Лефтеров шампион в германските автомобилни серии DTC (ВИДЕО и СНИМКИ)

Усещането е страхотно, през новия сезон ще преследвам още по-високи цели, коментира Павел след поредния успех

Още

Сирийски бежанец протестира, иска да го депортират от Англия обратно в Сирия (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сирийски пластичен хирург, който твърди, че иска да напусне Великобритания и да се върне в раздирания от война Алепо, беше арестуван в имигрантски център днес, пише "Дейли мейл".

Разврат или изкуство: танцьори се събличат чисто голи по улиците по цял свят (СНИМКИ 18+)

Представете си ситуацията: вървите си по улицата, а пред вас се събличат десетки младежи, застават в странни пози, а след като ги снимат, се изпаряват като дим. Бихте ли останали учудени? 

В бразилските затвори се бият като зверове (СНИМКИ/ВИДЕО)  

Серия от кадри показват как затворници се бият в смъртоносни боеве, които спират, едва когато „някой от мъжете изгуби съзнание”. След изплуването им наяве, властите обещаха, че ще предприемат мерки и ще накажат замесените в зверствата. 

Най-горещите пожарникари се съблякоха за календар на 2017 година (СНИМКИ 18 +)

Вероятно помните миналогодишния календар с горещи снимки на пожарникари, направен от фотографа Фред Гудон. Тази година той ни представя втората част от своя фотопроект. Представители на една от най-опасните професии отново показва цялата смелост, сила и кураж – и този път под егидата на благотворителността.

Ася се ошишка във „Фермата”, заприлича на селска мома (СНИМКИ)

Феновете на Ася Капчикова са в ужас. Плеймейтката, която доскоро се хвалеше с перфектни форми, не прилича на себе си, откакто е във „Фермата”. Тя се е ошишкала като свинче, не се побира в дрехите си, а лицето й се е подуло като поничка, пише HotArena.