24.10.2016

Ето колко ще загуби изнудвачът Бахаров след мегаскандала, който завихри

50 000 лева е сумата, която Явор Бахаров ще загуби заради скандалното си напускане от "ВИП брадър", пише "България Днес". Актьорът си тръгна от шоуто, защото му писна да живее с Рени и Жана Бергендорф, но не успя да прецака риалити формата.

Още

Захари Бахаров разкри тъмна част от живота си!

Актьорът Захари Бахаров призна в ефир, че е теглил кредити и е имал разправия с частни съдебни изпълнители. "Да, теглил съм кредити. Имал съм и разправия с частни съдебни изпълнители, те са много досадни хора, но мен не ме е страх, заяви един от най-желаните мъже в България пред Нова телевизия.

Жана призна какво изпитва към Явор Бахаров!

"Участието ми във "ВИП брадър" беше ново начало за мен. Когато си вътре разбираш, много неща за себе си. Не съжалявам за нищо казано в Къщата. Исках да покажа на цяла България коя е Жана. Хората видяха коя съм аз и ми олекна". Това разкри Жана...

Жана Бергендорф призна какво изпитва към Явор Бахаров!

Участието ми във "ВИП брадър" беше ново начало за мен. Когато си вътре разбираш, много неща за себе си.  Не съжалявам за нищо казано в Къщата. Исках да покажа на цяла България коя е Жана. Хората видяха коя съм аз и ми олекна. Това разкри Жана Бергендорф за участието си в най-популярното риалити в България в ефира на Нова телевизия.

Захари Бахаров – мъж за милиони

Вижте интервюто в „Комбина” с един от най-талантливите съвременни български актьори

Захари Бахаров и Стоянка Мутафова на гости в Комбина

Миро ще разказва за голямата си тайна гръцка сватба

Захари Бахаров и Стоянка Мутафова в “Комбина”

Мъж за милиони, талантлив актьор, най-популярният водещ на Националната лотария, мечка - това са само част от етикетите, които Захари Бахаров е чувал за себе си. Какъв е един от най-известните мъже в българския шоубизнес зад ролите, в които се превъплъщава, какво се крие зад невъзмутимото му лице на викинг и защо е баща за пример - очаквайте интервюто му с Лора Крумова в „Комбина" тази неделя по NOVA.След турнето си в Америка Стоянка Мутафова разкри...