28.10.2016

Романтиците са живи! Пловдивчанин призна любовта си на мост (СНИМКИ)

Тази нощ мостът на Университета по хранителни технологии в Пловдив осъмна по-любовен отвсякога, пише TrafficNews. Нощните птици под тепетата веднага забелязаха спуснатия импровизиран транспарант, изписан ръчно с най-приятните думи на света: Обичам те, Габи. За разкош е поставено и традиционното за такива случаи сърчице, подсилващо силата на чувствата. Има и една дата - 30.05.

Още

87-годишен пловдивчанин даде 9 000 лева на апаш

Ало измамници го заблудили, че негови близки са пострадали

Пловдивчанин изживя истински кошмар! Куршуми свистят на метри от ушите му (СНИМКИ)

Прекрасен почвен ден, решили сте да разпуснете сред природата и да ловите риба, в този момент чувате изстрели от огнестрелно оръжие, а мъже се целят на метри от вас… Това не е сценарий от нискобюджетен комедиен филм, а реална ситуация, в която е попаднал пловдивчани. Той разказа абсурдната ситуация, в която е попаднал преди няколко дни, съобщава Trafficnews.bg.

Нелепо! Пловдивчанин лети със 110 км/ч в насрещното на "Тракия" (ВИДЕО)

За нов случай на шофиране в насрещното платно на магистрала "Тракия", съобщи очевидец, цитиран от TrafficNews.bg. Колата се е движила със 110 км в час срещу потока автомобили в скоростната лента на аутобана край Пловдив. Това се случва при лоши метеорологични условия тази сутрин, когато видимостта е била намалена заради интензивен дъжд.

Пловдивчанин открадна кученце с болно сърце, то умря от стрес

За справедлив процес и пълно прилагане на закона настояват стопаните на загинало след нагла кражба кученце в Пловдив. Домашният им любимец – пинчерът Джери, имал болно сърце и претърпял операция. Това не спряло извършителя да го отмъкне, за да го продаде и да спечели от животинката 130 лева. След всичко преживяно сърцето на кученцето не издържало и то починало, съобщава „Монитор”.

Пловдивчанин направи нещо нечувано, за да се обясни на любимата си (СНИМКА)

Бус, изрисуван като любовно обяснение, наскоро премина по улиците на Пловдив. Собственикът нагледно с множество рисунки е обяснил какво предлага на възлюбената си, предаде PlovdivTime.bg.

28-годишен пловдивчанин се размазал в мантинела и дърво, борят се за живота му

28-годишен пловдивчанин е пострадал тежко при катастрофата тази нощ, съобщиха от полицията в града под тепетата за БЛИЦ. Както БЛИЦ съобщи около 3.45 тази нощ лек автомобил „Пежо” губи контрол на бул. „Христо Ботев” е се блъска последователно в преградни съоръжения и дърво.