26.10.2016

Струва ли си генерал Радев да впряга изтребители в предизборната си кампания

Предизборният клип със слоган „За доброто на България" на генерал Румен Радев, подкрепен от БСП в битката за "Дондуков" 2, вече фучи из мрежата. Фучи с грохот в буквалния смисъл, защото първите кадри са на изтребител, устремяващ се към висините и военен пилот, вторачен в светлите небеса. Под крилата на бойната машина са просторите на родината, която естествено жадува новия си закрилник.

Още

Ген. Радев: Борисов прави отчаян опит да върне политическия часовник назад!

Радев заяви, че ще бъде партньор на правителството и на парламента, там където смята, че водената политика е в интерес на българските граждани. Там, където счита, че тя е в техен ущърб - ще противопоставя, обясни той.

И астрологията им го говори: Цачева и Радев са фаворити

Звездите – благосклонни и към Калфин, и към Орешарски

С никой от червените кандидати не мога да се срещна – най-вече с г-н Радев, защо бяга този човек толкова?

Това попита кандидатът на Реформаторския блок Трайчо Трайков, визирайки пародията на кампания за президентските избори.

Корнелия Нинова: Не сме говорили с колеги за подкрепа на ген. Радев

Лидерът на БСП коментира и случилото се преди години в "Булгартабак"

Генерал Румен Радев, кандидат за президент на БСП: Нашата кауза е България, ще стоя твърдо зад интересите на българските граждани

Генерал Румен Радев даде своята дума на мъж и офицер пред родопчани, че ще бъде достоен водач на нацията по пътя на промяната, защото вярва в единствената кауза – България. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - Смолян.

Ген.Румен Радев: Ако споразумението СЕТА бъде подписано, ще сезирам Конституционния съд!

Без да проучи потенциалните ефекти на СЕТА върху България и без да информира българското общество какво подписва, кабинетът Борисов дава съгласие за едно споразумение, което крие огромни рискове за потребителските, трудовите и гражданските права на българ