23.10.2016

Родилката, простреляна в корема, пак е бременна! Бащата е нападателят ѝ

Помните ли жената, която бе простреляна в корема, докато беше в осмия месец? И бебето й, което едва спасиха? Е, тя отново е бременна, съобщава "България Днес".

Още

Бащата на Боби Михайлов към Владо Стоянов: Горе главата!

Отлично знам как се чувства в момента, защото изпитах същото срещу Милан на "Сан Сиро", припомни легендата

Бащата не иска да води Локомотив (ВИДЕО)

Аз съм човек с принципи, каза Христо Колев

Бащата на еврото: Проектът вече не работи! Къщата от карти ще се срути

"Целият проект, наречен Евро е неработещ в сегашния си вид. Един ден тази къща от карти ще се срути, ще изпадне в колапс”. Това заяви...

Забавно! 7 неща, които майката и бащата правят различно (СНИМКИ)

Както жените, така и мъжете намират това да бъдеш родител за едно от най-уникалните изживявания. Въпреки, че всички родители обичат децата си еднакво, не е трудно да се види, че между майката и бащата съществуват различия, когато става дума за методите на отглеждане на децата, предаде vesti.bg, позовавайки се на канала lon.channa.

10 неща, които майката и бащата правят различно (снимки)

Въпреки, че всички родители обичат децата си еднакво, не е трудно да се види, че между майката и бащата съществуват различия

В Плевен отложиха делото срещу бащата, който нападна ученици в музикалното училище

В Плевен отложиха делото срещу Милен Антов - бащата, който нахлу в Музикалното училище през февруари и упражни насилие срещу две непълнолетни деца. Причината е в служебната ангажираност на един от адвокатите. Прокуратурата ще протестира това решение на съда, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура  Добринка Матеева. Инцидентът стана на 16 февруари тази година. Обвиняемият Милен Антов нахлу в музикалното училище в Плевен и удари със стол и юмрук двама съученици на сина си, с които се спречкал преди това. Отправил е и заплахи да не казват на родителите си. Прокурор Росен Кръстев припомни какви са повдигнатите обвинения: Лека телесна повреда по хулигански подбуди на две лица, както и заплаха с убийство, също на две лица и техните родители. За първите две престъпления наказанието е до три години лишаване от свобода, а второто е тежко - до 6 години лишаване от свобода. Адвокатите на обвиняемия днес поискаха промяна на мярката в по-лека и съдът определи нова - домашен арест за Милен Антов с мотива, че няма опасност да се укрие.