23.10.2016

"Вечер на добродетелите" събира средства за комплекс за ранно детско развитие

На 26 октомври ще бъде организирано седмото издание на най-голямото благотворително събитие на фондация "За нашите деца" – “Вечер на добродетелите”. Средствата, дарени по време на вечерта, и сумата, събрана от куверти, в пълен размер ще бъдат инвестирани в проекта за комплекса за ранно детско развитие. Това заяви пред “Хоризонт“ в предаването “Преди всички“ изпълнителният директор на фондация "За нашите деца" Иванка Шалапатова: Посланието на това седмо издание на нашето благотворително събитие ще бъде полетът в живота на най-малките деца – тези, които още от раждането си изпитват трудности в своето развитие или имат увреждане. Нашият поглед ще бъде именно към тези деца, които често за обществото остават незабелязани. Тази година патронът на събитието е Велина Тодорова – първият българин, избран за член на Комитета за правата на детето на ООН. Шалапатова обясни, че социалната мисия на фондация "За нашите деца" вече 24 години е децата да живеят в сигурна семейна среда: Фокусът на нашата организация ранните години на живота на детето. Още за комплекса за ранно детско развитие можете да чуете от звуковия файл.

Още

"Вечер на добродетелите" със сериозна музикална програма

Фондация "За нашите деца" организира седмото издание на най-голямото си благотворително събитие - Вечер на добродетелите. Каузата на Вечер на добродетелите тази година е да набере средства за създаването на Комплекс за ранно детско развитие. Той ще предоставя интегрирани социално-здравни услуги на деца и семейства, които ще могат на едно място да получат помощ и подкрепа. Особено това се отнася за най-уязвимите - децата с увреждания, трудности или забавяне в развитието. Гост в студиото на "По света и у нас" беше певицата Йонна Драгнева, която ще бъде водещ на събитието, което ще се проведе след 10 дни.

На 26 октомври ще бъде организирано благотворителното събитие “Вечер на добродетелите”

На 26 октомври ще бъде организирано седмото издание на най-голямото си благотворително събитие на фондация "За нашите деца" – “Вечер на добродетелите”.  Средствата, дарени по време на вечерта, и сумата, събрана от куверти, в пълен размер ще бъдат инвестирани в проекта за комплекса за ранно детско развитие. Това заяв пред “Хоризонт“ в предаването “Преди всички“ изпълнителният директор на фондация "За нашите деца" Иванка Шалапатова: Посланието на това седмо издание на нашето благотворително събитие ще бъде полетът в живота на най-малките деца – тези, които още от раждането си изпитват трудности в своето развитие или имат увреждане. Нашият поглед ще бъде именно към тези деца, които често за обществото остават незабелязани. Тази година патронът на събитието е Велина Тодорова – първият българин, избран за член на Комитета за правата на детето на ООН. Шалапатова обясни, че социалната мисия на фондация "За нашите деца" е вече 24 години децата да живеят в сигурна семейна среда: Фокусът на нашата организация ранните години на живота на детето. Още за комплекса за ранно детско развитие можете да чуете от звуковия файл.

Фондация "За нашите деца" ще проведе благотворителна "Вечер на добродетелите“

В София успешно премина семейният ден на добротворчеството в центъра за обществена подкрепа „Света София“. Инициативата е на фондация „За нашите деца“ и се проведе преди „Вечерта на добродетелите“, която ще бъде на 26 октомври. Фондацията покани скъпите си приятели, които подкрепят нашите усилия - всяко едно българско дете да живее в сигурна семейна среда, каза Иванка Шалапатова, директор на фондация „За нашите деца“. Шест бебета живеят в защитената къща, която е построена от фондацията и хората, които ги подкрепят, допълни още тя: Във всеки един момент в защитената къща живеят шест бебета, които поради различни причини не могат да бъдат със своето родно семейство. Нашата цел е с грижата на семейство, както и детегледачи, ние да направим всичко възможно престоят на децата да бъде като в истинско семейство. Каузата на „Вечер на добродетелите“ на нашето благотворително събитие е за набраните средства. С тях да превърнем дома в един модерен комплекс за ранно детско развитие, където ще помогнем на 400 деца с рехабилитация, емоционална и социална подкрепа. По думите на Шалапатова децата живеят в детската къща от 24 часа до 6 месеца. Важното е да се намери трайна семейна алтернатива, подчерта тя. Фондацията работи съвместно и със социалните институции. Репортажа можете да чуете в звуковия файл.

Фондация „За нашите деца“ събира средства за комплекс за деца с увреждания и техните семейства

Фондация „За нашите деца“ организира седмото издание на най-голямото си благотворително събитие - Вечер на добродетелите. То ще се проведе на 26-и октомври в Център за високотехнологични иновации „Джон Атанасов” на София Тех Парк. Каузата тази година е да се наберат средства за дейностите на Комплекс за ранно детско развитие, който ще предоставя интегрирани социално-здравни услуги на деца с увреждания и техните семейства. Центърът ще предлага дневна и почасова грижа за децата с увреждания, а в изграждането, освен дарители, участват и две ведомства. Повече по темата чуйте в репортажа на Евелина Стоянова в звуковия файл.

Фондация „За Нашите Деца“ събира средства за комплекс за деца с увреждания и семействата им

Фондация „За Нашите Деца“ организира седмото издание на най-голямото си благотворително събитие Вечер на добродетелите. То ще проведе на 26-ти октомври в Център за високотехнологични иновации „Джон Атанасов” на София Тех Парк. Каузата тази година е да се наберат средства за дейностите на Комплекс за ранно детско развитие, който ще предоставя интегрирани социално - здравни услуги на деца с увреждания и техните семейства.