28.10.2016

От последните минути: Линейка и кола се сблъскаха в София!

Катастрофа между лек автомобил и линейка е станала на кръстовището на бул. "Вардар" и бул. "Тодор Александров". Това съобщи "Фокус", позовавайки се на свидетел на инцидента.

Още

Линейка откара към София Елена, която пострада в зверската катастрофата край Дрангово (СНИМКА)

Елена, момичето, което пострада тежко снощи в катастрофата край петричкото село Дрангово, ще бъде настанена за лечение в столичния институт ИСУЛ, преди минути с линейка от болницата в Петрич тя тръгна към София, съобщава Struma.com.

Обрат по случая със закъснялата линейка в София

Спешна помощ призна, че са объркали адреса

Диспечерска грешка е предизвикала фаталното забавяне на линейка в София

Диспечер е подал грешен адрес към екипа на линейката, която трябваше да опита да спаси умиращ човек на улицата в София вчера, но вместо това повече от половин час се лута в търсене на адреса. За случая разказа очевидка във фейсбук вчера, която многократно звъняла на спешния номер 112, а оттам няколко пъти чули и спорили за различен адрес. Заместник-министърът на здравеопазването Ваньо Шарков призна днес пред журналисти, че след прослушване на записите от случая, вината е в диспечера,...

Човек почина, докато чака линейка в София, вижте историята му

Потребител във фейсбук с име Калина Линкова публикува следната история, която събра стотици харесвания и споделяния. Публикуваме я без редакторска намеса: Ще ви разкажа история. Историята на едно абсурдно утро. Сухо и кухо, като смъртта, дошла в това утро. 11 октомври. Вървя към работното място. В квартал Изток,

Мистерия с катастрофа в София! Раненият бяга от линейката целият в кръв (СНИМКИ)

Тежка катастрофа е станала преди около час в София. Тъмно синьо Волво без регистрационни номера се удря с пълна сила в сребрист Опел, разказаха очевидци пред БЛИЦ.

Инвалид чака един час линейка в София

Той е паднал на улицата и е бил в безпомощно състояние