26.10.2016

За пръв път у нас! Уникално животно се роди в Бургас (СНИМКА)

Уникално за България бяло кенгуру се роди в зоопарка край Бургас. Майката е албинос, а бащата е сиво кенгуру. Според специалистите това е рядък случай и досега такъв не е регистриран у нас, съобщава БНТ.

Още

Нещо уникално и невиждано в Бургас! (ВИДЕО)

От ОЗБГ организираха символичното събитие в подкрепа на пловдивчаните, на които беше забранено да танцуват традиционния български танц на центъра. Независимо че много от хората, които бяха обявили участието си в тихото хоро, не дойдоха, патриотите от ОЗБГ решиха, че все пак събитието ще се осъществи. 

Инженер иноватор с уникално дарение за бургаски хирурзи

Хирурзите от УМБАЛ - Бургас ще имат възможност да оперират при по-добри условия благодарение на уникално дарение, направeно от инж. Кирил Малеев. Варненецът, който е притежател на четири медицински патента, лично връчи два комплекта екартьори - инструменти, които се използват за разширяване на операционното поле, на зам.

Безумно влюбен Ромео остави уникално послание на плажа в Бургас (СНИМКИ)

Все още съществуват романтични мъже и един безумно влюбен Ромео от Бургас го доказа. Той остави прекрасно послание върху пясъка, предназначено за избраницата му. "М

Вижте уникално ВИДЕО заснето от дрон на преобразения район на Морската гара в Бургас

Уникално видео заснето от дрон показва от птичи поглед напълно преобразения район около Морската гара в Бургас, предаде Флагман. Кадрите представят новата сграда на „Магазия 1” в цялата ѝ прелест. Освен отвън, летателният апарат снима и вътре в нея. Виждат се многофункционални зали, кабинети, библиотека, фоайе за пристигащи и заминаващи пътници, ресторант, кафене, детски център и магазини.

Уникално ВИДЕО! Шефът на ОБС-Бургас Константин Луков пак стана катаджия!

Вижте на какво е способен председателят на общинския съвет в Бургас - юристът Константин Луков. Както е известно в началото на първия мандат на Димитър Николов, Луков зае важната ръководна длъжност - директор на дирекция УКОРС, като преди това беше служител на КАТ-Бургас. Поради крайно експанзивния си нрав Луков бързо влезе не само във вербален, но и в директен конфликт с нарушителите на реда в общината, поради което за по-малко от година се прости с шефското място на общински полицай номер 1.

Уникално ВИДЕО от теста на летящия влак София - Бургас

Влак, който се движи с 226 км на новата високоскоростна железопътна отсечка Стамболийски – Пловдив, бе изпробван преди 2 месеца, а сега от компанията пуснаха и видео от експеримента. От фирмата, която работи по обновяването на отсечката, обясни, че  трасето е било изпробвано със специален локомотив, доставен от Австрия  за тестовете, като е била развита максимална скорост от 226 километра в час.