24.10.2016

Тръмп играе мръсно - срещна се с любовниците на Бил Клинтън

Кандидатът на републиканците се срещна с жени, които обвиняват Бил Клинтън в сексуални посегателства, час преди дебата

Още

Скандал преди дебата Клинтън-Тръмп. Бивша тв водеща обвини Бил Клинтън в „сексуално посегателство”

Броени часове преди последния президентски дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, бивша тв водеща обвини Бил Клинтън в „сексуално посегателство”, случило се през 1980г. Твърденията й са публикувани под формата на видео клип, качен на про-сайта на Доналд Тръмп breitbart.com. Според Лесли Милуи, бивша телевизионна водеща за арканзаския тв канал KLMN-TV, Бил Клинтън се е опитал три пъти да й посяга сексуално на работното й място по времето, в което е бил губернатор на южния американски щат, съобщава БГНЕС. „Аз си седях на стола. Той се приближи зад гърба ми и започна да масажира раменете ми, прокарвайки пръстите си надолу към гърдите ми. Бях смаяна. Замръзнах. Казах му да спре. Той само се изсмя”, описва тя първия път, в който той е прекрачил физическата граница. Вторият път той се е отърквал в нея, а в третия е посетил дома й. Във видеото Милуи заявява още, че е искала да разкрие случилото се още по време на избухването на скандала с Моника Люински през 1998 г., но е предпочела да се откаже, за да може да опази децата си. Това не е първият път, в който републиканският кандидат за президент използва по този начин трудностите в семейния живот на Хилари и Бил Клинтън. Непосредствено преди втория дебат, на официалната страница на милиардера в социалната мрежа "Фейсбук", беше качен видеозапис на четири жени, отправящи публични обвинения в сексуално насилие към бившия президент.

Журналистка обвини Бил Клинтън в сексуално посегателство

Бивша американска телевизионна журналистка обвини бившия президент на САЩ Бил Клинтън в сексуално посегателство през 1980 г., предаде Франс прес. Твърденията бяха публикувани днес на сайт, подкрепящ кандидата на републиканците Доналд Тръмп - броени часове преди той да се изправи срещу Хилари Клинтън на третия, последен, телевизионен дебат помежду им. Още две жени обвиниха Тръмп в сексуално посегателство Обвиненията обхващат времето, когато съпругът на претендентката ...

След скандала "Люински" - журналистка срещу Бил Клинтън

Лесли Милуи се оплака, че била сексуално нападана от него

Бивша журналистка обвини Бил Клинтън в сексуално посегателство (ВИДЕО)

Това, в което го обвинява, датира от времето, когато той е бил губернатор на Арканзас

Байдън: Бил Клинтън изплати цената за поведението си към жените

Според вицепрезидента на САЩ Джо Байдън миналото на бившия президент на страната Бил Клинтън не трябва да бъде тема по време на избирателната кампания, пише The Hill, цитиран от Фокус. „Не мога да извиня поведението на Бил Клинтън“, заяви Байдън. „Но той вече е изплатил цената за това“, добави той. „От друга страна кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп е признал, че е сексуален насилник. Той призна, че се е възползвал от влиянието си. Той е извършил, бих казал, учебникарското определение на сексуално посегателство“, заяви вицепрезидентът. Пред дни в избухна скандал във връзка с това, че в интернет изтече видеоклип, в който Тръмп в личен разговор се хвали как е опипвал жени. В отговор Тръмп посочи, че Бил Клинтън, съпругът на кандидата за президент от Демократическата партия Хилари Клинтън е имал серия от посегателства срещу жени. 

Белият дом е поискал от Бил Клинтън да приложи натиск върху Алексис Ципрас за споразумението с ЕС

Бившият президент на Съединените американски щати Бил Клинтън (1993-2001) е трябвало да окаже натиск върху министър-председателя на Гърция Алексис Ципрас да приеме предложението на кредиторите от Европейския съюз през 2015 г., съобщава онлайн изданието Breitbart, цитиран от "Фокус".