23.10.2016

Синоптик от БАН: Слънце на юг, дъжд на запад

Днес над по-голямата част от страната ще е предимно облачно и на места, главно в Западна и Северна България, ще има слаби валежи от дъжд. Това съобщи синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН).

Още

Полицаи, сервитьорки и анонимни свидетели издали бандата на Слънцето 

След час и половина размисъл съдия Биляна Вранчева прецени, че Иван Митов - Слънцето и шестимата му подчинени трябва да останат зад решетките, защото срещу тях са събрани доказателства, че те са наркобанда, която разпространявала дрога в скъпи заведения в Слънчев бряг. 

Съдът остави в ареста наркобандата на Слънцето

След час и половина размисъл съдия Биляна Вранчева прецени, че Иван Митов - Слънцето и шестимата му подчинени трябва да останат зад решетките, защото срещу тях са събрани доказателства, че те са наркобанда, която разпространявала дрога в скъпи заведения в Слънчев бряг. Според съдийката и срещу седмината обвиняеми са свидетелствали полицейски

Изплува подробен ценоразпис на наркотиците на бандата на Слънцето, продавали таблетки "Барселона"

Наркобандата на Иван Митов - Слънцето, която ГДБОП и спецпрокуратурата разбиха в нощта срещу събота продавала една цигара марихуана за 20 лева. Това съобщи прокурор Светослав Вергов пред съда, където настоя Слънцето и други шестима да бъдат оставени зад решетките, информира "24 часа".

Бандата на Слънцето продавала 1 цигара марихуана за 20 лева

Наркобандата на Иван Митов - Слънцето, която ГДБОП и спецпрокуратурата разБиха в нощта срещу събота продавала една цигара марихуана за 20 лева. Това съобщи прокурор Светослав Вергов пред съда, където настоя Слънцето и други шестима да бъдат оставени зад решетките.  Наркобандата продавала дрога в марковите заведения на Слънчев бряг - "Vision",

Извънредно: Георги Костов разкри как е действала бандата на кокаиновия крал Слънцето по морето

Бандата на Иван Слънцето, която беше задържана в петък вечерта, е разпространявала дрога на вървежните плажове в Слънчев бряг, съобщи на брифинг на спецпрокуратурата главният секретар на МВР Георги Костов.

Бандата на Иван Слънцето продавала дрога приоритетно на Какао бийч

Бандата на Иван Слънцето, която беше задържана петък вечерта, е разпространявала приоритетно дрога за Какао бийч, както и из целия курор Слънчев бряг, съобщи на брифинг на спецпрокуратурата главният секретар на МВР Георги Костов.  Освен Слънцето, са арестувани и още 6-ма души, които продавали по морето кокаин, амфетамини, марихуана и хероин.