21.10.2016

Още

3:0 в полза на Хилари Клинтън срещу Доналд Тръмп в последния дебат

3:0 в полза на претендента на демократите за Белия дом Хилари Клинтън - това крайният резултат от кандидат-президентските дебати. Доналд Тръмп, номиницията на републиканците, отказа да отговори на въпроса дали ще признае резултатите от вота. Въпреки поредните обиди - като "гадна жена" и "марионетка", прекъсванията и виковете, анализаторите определят този дебат като най-смислен, и въпреки загубата, с най-добро представяне за Тръмп.

Доналд Тръмп и Хилари Клинтън размениха остри критики по външнополитически теми

Демократката обвини Тръмп, че е станал "марионетка" на руския президент

The Telegraph: Най-накрая традиционен дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп

Дебатът за абортите беше възможно най-традиционният между кандидатите за президент на САЩ Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, пише вестник The Telegraph. Повечето разменени реплики между двамата кандидати в тези избори много бързо преминаваха в удари под кръста и несвързано говорене, което обърква ...

Хилари Клинтън нарече Доналд Тръмп марионетка на Путин (ВИДЕО)

Кандидатът за президент на САЩ на демократите Хилари Клинтън отбеляза, че руският президент Владимир Путин би искал Тръмп да стане държавен глава, тъй като републиканецът ще бъде негова марионетка, пише вестник The Guardian.

Започва последния дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп

Кандидатите за държавен глава на САЩ Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, без да си стиснат ръцете, се качиха на сцената за третия си и последен дебат от президентската кампания за 2016 г., предава AFP.