27.10.2016

По 1000 лева на калпак и край на чужбината! Дали?

Тези пари биха имали задържащ ефект, изчисляват от КНСБ

Още

Станислав Ангелов: Отпаднахме заради многото скандали

Нормално е играчите да са неуверени, добави спортният директор на Левски

Първи данни за пострадали в Италия след силните земетресения

Двама души са пострадали при срутване на сграда в италианското градче Висо, след като страната бе разлюляна от два мощни труса само в рамките на няколко часа, предава AFP.

Хороскопът, какъвто не сте го виждали - прекрасен и хипер сексуален през очите на художника! Виж себе си по нов начин (СНИМКИ 18+)

Невероятната красавица Сетарех Хосейни  се е опитала да приеме образите на всички 12 зодиакални знаци. За целта тя е избрала много необичаен начин, използвайки перфектното си лице за платно, пише zajenata.bg.

С тиквени медали и чувалче с разградски тикви започна Изложението на тиквата

С тиквен базар с творчески работилници за моделиране и арт ателиета започна вече превръщащото се в традиция „Изложение на тиквата“, организирано от „Общински пазари“-Разград. Три майсторки представят свои творби на централния пазар – Цвети Терзиева, Хафизе Басри и Дочка Иванова. Следобед към тях ще се присъединят възпитаниците на Йорданка Стоянова от Детско арт студио „Дъга“. Оригиналните артикули се продават на символични цени, сред най-впечатляващите от тях са: тиквени медали за 1, 2 и 3 място; чувалче с надпис „Разградски тикви“; рисувани ти...

"Уикилийкс" пусна записи, според които Обама прикрива Клинтън за скандали с електронната поща

  Президентът на САЩ Барак Обама не е казал истината, когато през месец март м.г. е заявил, че не е в течение на използването на личен сървър от държавния секретар Хилари Клинтън за служебни цели. Това обвинение, основано на съдържанието на кореспонденцията на помощниците на Клинтън, отправиха от „Уикилийкс” (Wikileaks), предаде БГНЕС. Според публикуваните в „Туитър” (Twitter) записи от „Уикилийкс” във вторник, „новите писма” на обкръжението на Клинтън „сочат, че Обама е лъгал, когато е заявявал, че не знае за използването от Клинтън на частен адрес за електронна поща”. Като доказателство за изводите си организацията цитира съдържанието на посланието, изпратено до Джон Подеста на 7 март 2015 година от Шерил Милз. Подеста в момента фактически оглавява предизборния щаб на Клинтън за президентските избори. Милз е била начело на администрацията на държавния секретар, когато Хилари Клинтън заема поста от 2009 до 2013 година. Цитира се писмо, което се състои буквално от един ред: „Трябва да „почистим” това; той има писма от нея, изпратени по електронната поща и в тях не пише state .gov.” Този домейн се използва от Държавния департамент на САЩ. Съответно с него завършват адресите на служебната електронна поща на служителите в американското външнополитическо ведомство. Предизвикалите безпокойството на Милз изказвания на Обама прозвучават на 7 март миналата година, когато той разбира за първи път , че Клинтън е използвала частен сървър, докато е начело на американската диплочация. „В същото време, когато (и) всички останали разбраха (за това) от новините”, казва Обама. Както става ясно от публикуваната от „Уикилийкс” кореспонденция на съветниците на Клинтън, тревога по повод на думите на Обама е вдигнала не само Милз, но и един от прессекретарите на кандидатката за президент на Демократическата партия, Джош Шервин. Той пише на редица свои колеги на 7 март: „изглежда президентът току-що каза, че е разбрал за използването от ХРК” (Хилари Родъм Клинтън) „на личната й електронна поща, когато видял това в новините”.