23.10.2016

Малшанс: Българин на косъм да вземе големия джакпот в Англия (СНИМКА)

Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си да не е пускал тото. Или да не е играл на някакъв вид лотария, независимо дали е с фиш или въпроси. И това е съвсем нормално. Всички искаме да спечелим “по лесния начин”. На един наш читател обаче, това почти му се случи.

Още

Българин давал незаконни жилища на мигранти в Англия

Българин, печелил два пъти лотарията "Евромилиони", отдавал незаконни жилища на мигранти под наем в Лондон, съобщи британският в. Sun. Георги Трайков спечелил от лотарията 1 милион паунда през 2011 г. и 116 хиляди паунда през 2014 г. Той давал незаконна постройка на мигранти срещу 600 паунда на месец.

Трагедия: Българин, баща на две деца, работи до смърт в Англия!

Българин е работил буквално до смърт в Англия и сега семейството му няма пари да си го прибере в родината. 36-годишният варненец Красимир Георгиев заминал за Великобритания, за да може да помага на семейството си.

Българин, живеещ в Англия: "Не, няма да се върна!"

Антон Йорданов е българин, който живее в Англия от 10 години. В една от групите във Фейсбук за български емигранти в чужбина той написа коментар по най-обсъжданата тема днес. Цитираме го без поправки: "Не, няма да се върна! Не ме плаши това, че се измъкваме от Европейския съюз,

Бербатов не попадна сред 25-имата топ нападатели във Висшата лига

Българският нападател Димитър Бербатов не намери място в класацията на бриктанския "Daily Star" за 25-имата най-добри нападатели в историята на Висшата лига. Изданието специално отбеляза, че в Англия има такъв голям избор от легендарни нападатели през годините, че доказани фаворити като българина и Джърмейн Дефо, както и настоящите голаджии Хари Кейн и Джейми Варди, не могат да си пропряват път до топ 25. Кои са избраниците на "Daily Star" вижте в Sportlive.bg!  

Стилиян Петров отказа на аматьори

13-тият в класирането на Националната Северна лига на Англия искаше българина за играещ треньор

Стилиян Петров с нов шанс да се завърне на терена

Аматьорски тим от Англия с оферта към българина