23.10.2016

Лечебната сила на грубия секс: Садо-мазо в леглото и забравяте за тревогите (18+)

Що е садо-мазо? Общоприетият стереотип за болезнените игри, чиято еротика разбират шепа хора, е свързан с робството и доминацията над психиката, брутална дисциплина за непослушковците и още по-адски наказания за пакостите, които вършат. Аксесоарите обаче рядко са от винкели, по-често са от черна кожа, пише tialoto.bg.

Още

Социални разни: Садо-мазо автобус и градска мода

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата

Проститутка, уморила клиент при садо-мазо сесия, отърва затвора

Австрийска проститутка получи две години условна присъда за смъртта на свой клиент, издъхнал по време на садо-мазо сесия. Памела Ф. се появи в съда във Виена в понеделник и заяви, че не е имала намерение да поставя живота на клиента си в опасност, докато той е ползвал услугите на нейната сексстая, съобщава RT.

Садо-мазо Николета цъфна с малко коте в клетка, изгаври се с Божинов (СНИМКА)

Най-бляскавото модно събитие - Sofia Fashion Week не може да мине без присъствието на Николета Лозанова, която тази година даде лицето си не на марка за дрехи, а на очила. Тя бе гвоздеят на вечерта, с който категорично ревюто се превърна в най-коментираното, а причината бе изненадващата й поява в клетка, пише hotarena.net

Извънредна проверка установи незаконен отпадъчен канал в Садово

  Експерти oт РИОСВ – Пловдив, Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“, Напоителни системи – Пловдив и Регионална лаборатория към Изпълнителната агенция по околна среда извършиха извънредна проверка по сигнал за замърсяване на канал, който минава под пътя Пловдив – Садово в землището на Садово, съобщава БГНЕС. Извършен е обход по протежение на канала. Взета е проба от водата за анализ, съобщиха от МОСВ. Експертите установяват, че каналът е общински отводнителен – ГОК 3 – Садовски колектор. В него се вливат водите от друг канал, в който са заустени отпадъчните води на „Куминяно Фрут“ ООД. На място е извършена проверка на пункт за преработка на плодове и зеленчуци. Констатирано е, че има нерегламентирано заустване на непречистени отпадъчни води, което подлежи на санкциониране по Закона за водите. За нарушението ще бъде съставен акт за административно нарушение. При проверката е установено, че има и изтичане на пречистена отпадъчна вода от изход на пречиствателната станция на обекта, то е регламентирано с разрешително за заустване, издадено от Басейнова дирекция – Пловдив. Взета е и проба за анализ от точката за мониторинг, определена в разрешителното. Според експертите, в зависимост от пречистването водата може да бъде оцветена в червено, жълто-зелено или бледо кафяво, с което може да се обясни и цвета на водата в канала, посочен в сигнала. При контролни проверки и взети проби на отпадъчни води през юни 2016 г. не са установени превишения на нормите, заложени в разрешителното за заустване. Предстои получаване на резултатите от анализите. При проверката на дружеството е дадено предписание да се запуши шахтата, от която има нерегламентирано изтичане на отпадъчни води. Експертите ще извършат допълнителна проверка за проконтролиране на предписанието.

Разследване: Любители на извратено и екстремно садо-мазо пълнят болниците у нас, няма да повярвате какво си причиняват

Отхапани зърна на гърдите и разкъсвания на гениталиите - това са част от травмите, заради които любителите на садо-мазо секса най-често търсят медицинска помощ, разкриха лекари. По думите им много пъти екстремните ласки завършват и с инфаркт, но тези случаи са деликатни и не се разгласяват, пише тази сутрин "Телеграф".