22.10.2016

Бил Гейтс нелегално е ваксинирал деца

Фондацията Бил и Мелинда Гейтс ще бъде разследвана, след като бе установено, че е ваксинирала деца от бедни семейства в Индия с вещества, които не са минали всички тестове. Ваксината е против HPV вирус, който причинява рак на маточната шийка. На децата между 9 и 15 години е било съобщено, че ще им се дават медикаменти, които ще подобрят здравословното им състояние. След няколко месеца от ваксинацията, 16 000 момичета са се влошили. 5 от тях починали скоро след приема на лекарството. Други 10 000 деца започнали да свалят тегло, нямали апетит. Повече от 100 млади момичета получили епилептични припадъци, тежки промени в настроението и мигрена....

Още

Първата скъпа покупка на Бил Гейтс го е вкарала в затвора

Най-богатият човек на планетата обича бързите коли и на младини често е нарушавал закона с тях

Скандално! Бил Гейтс нелегално е ваксинирал деца

Фондацията Бил и Мелинда Гейтс ще бъде разследвана, след като бе установено, че е ваксинирала деца от бедни семейства в Индия с вещества, които не са минали всички тестове. Ваксината е против HPV вирус, който причинява рак на маточната шийка, пише Факти бг.

Списъкът на Бил Гейтс

12 книги, които според основателя на “Майкрософт” всеки трябва да прочете Компютърният гений Бил Гейтс твърди, че чете по една книга на седмица, но художествена литература - рядко. Ето заглавията, които според него си заслужава всеки да прочете. 1. “Работата за мен е забавление” от Керъл Лумис В книгата с английско заглавие Tap Dancing to Work:

Испанец измести Бил Гейтс като най-богат в света

Основателят на холдинга Inditex - испанецът Амансио Ортега стана според Forbes най-богатият човек на света.

Бил Гейтс помнел регистрационните номера на колите на служителите си

Един от основателите на технологичният гигант Microsoft Бил Гейтс е запомнял регистрационните номера на автомобилите на своите служители, за да може да ги следи кога пристигат и кога си тръгват The post Бил Гейтс помнел регистрационните номера на колите на служителите си appeared first on IDG.

Бил Гейтс стана още по-богат

Основателят и бивш генерален директор на корпорацията Microsoft Бил Гейтс достигна исторически пик на богатство и неговото финансово състояние сега превиши $90 милиарда. Bloomberg съобщи, че на Бил Гейтс принадлежат приблизително 0,5% от брутния вътрешен продукт на САЩ. Активите на Гейтс нараснаха н...