27.10.2016

Бразилия смая света с конкурс по минибикини за „Мисис баба” (СНИМКИ 18+)

Обикновено към участничките в конкурсите за красота предявяват дълъг списък с изисквания. Конкурсантките също така трябва да се вместят и в строги възрастови рамки. Точно това изискване е важало с пълна сила и за участничките в конкурс по минибикини в Бразилия.

Още

История за една необикновена любов между 38-годишната "Мисис Баба" Елисавета и двете прасета (ВИДЕО)

Елисавета Родина е на 38 г. от Санкт Петербург. Тя става известна с конкурса "Мисис Баба", който тази година спечели. Освен с дъщеря си и внучка си, Елисавета живее и със своите домашни любимци. Това са прасетата Жозефин и Наполеон.

Руската "Мисис баба" 2016 си осинови декоративно прасе, то станало 60 килограма

Руска красавица избира да си купи декоративно прасенце, но след година то далеч не си остава малко. Сега тя има повече от едно и е много щастлива. Елисавета е "Мисис баба" 2016 година. Тя живее с дъщеря си, внучето си и Наполеон и Джосефин, предаде "Дарик".  "2007 година беше китайската година на Прасето. Затова решихме да си купим едно.

Красавицата и прасенцата: Любов без условия

Руска красавица избира да си купи декоративно прасенце, но след година то далеч не си остава малко. Сега тя има повече от едно и е много щастлива. Елисавета е "Мисис баба" 2016 година. Тя живее с дъщеря си, внучето си и Наполеон и Джосефин. Мини прасета - хит сред домашните любимци "2007 година беше китайската година на Прасето. Затова решихме да си купим едно. Искахме декоративно, защото не расте. Речено-сторена. Само за година обаче то станало 60 килограма. Това мно...

Градският ученически парламент във В. Търново зарадва възрастни хора

Ученици от Градски ученически парламент посетиха Дома за стари хора "Венета Ботева" във Велико Търново. Тяхната акция е кръстена "Внуче под наем" и се провежда за трети път в дома. Младите хора се срещнаха и разговаряха с възрастните хора от дома и дори се запознаха с Мистър Дядо и Мисис Баба. Те им разказаха за младините си, говореха за спорт, за професиите си, за хобитата им и за живота в дома. От своя страна възрастните хора искаха да научат повече за живота на младежите в днешно време. Как се забавляват, дали се учат добре и разбира се дали...