26.10.2016

За 6 месеца: Бум на пенсионирани полицаи и военни

Държавата е дала почти половин милиард за обезщетения

Още

ОСТАВА събират най-доброто от творчеството си в двоен концертен албум

Малко преди 25-тата годишнина на групата, на бял свят ще се появи двойния албум „The Best of Ostava“, който момчетата ще представят официално с голям концерт в Студио Орфей на 18-ти ноември от 20ч. Албумът, който събира най-доброто от дългогодишното творчество на Остава е записан

Разголените "Мис Бум Бум" като от "Тайната вечеря"

Идва и разкаянието им – молят Господ за прошка

СНИМКА от семейния албум разобличи най-дъртата лъжа на Ким Кардашиян

Около Ким Кардашиян място за скука няма. Сега, след като бе обрана в Париж, страстите около нея пак се разгарят. Впрочем, този път звездата нищо не е направила, но една архивна снимка предизвика буря от коментари и обсъждания.

Завръщане! След 38-годишна почивка Чък Бери издава нов албум

Пионерът в рокендрол музиката Чък Бери, който наскоро навърши 90, съобщи, че догодина ще издаде новия си албум… след близо 4 десетилетия пауза. Макар и с „леко” закъснение от 38 години новата тава ще бъде своеобразно продължение на издадения през 1979 г. албум Rock It и ще включва колаборации с двете му деца, пише БГНЕС. Предстоящият бокс сет на Бери със семплото заглавие „Чък” няма все още насрочена дата за релийз, но ще включва главно чисто нови песни изцяло написани и продуцирани от Бери. От официалното изявление на китариста става ясно, че предстоящият проект е специално посветен на 68-годишната му жена Темета, като се намеква и че това ще бъде заключителният албум в кариерата му. 

Чък Бери издава нов албум след 38-годишна почивка

Пионерът в рокендрол музиката Чък Бери, който наскоро навърши 90, съобщи, че догодина ще издаде новия си албум… след близо 4 десетилетия пауза. Макар и с „леко” закъснение от 38 години новата тава ще бъде своеобразно продължение на издадения през 1979 г. албум Rock It и ще ...

Рапърът Дрейк пуска нов албум през декември

Канадският рапър Дрейк, който вчера отпразнува 30-ия си рожден ден и постигна голям търговски успех с албума си "Views", обяви, че през декември ще пусне нов диск, озаглавен "More Life".