25.10.2016

Земетресение с 5,7 по Рихтер е регистрирано край бреговете на Индонезия

Земетресение с магнитуд 5,7 по скалата на Рихтер е било регистрирано край бреговете на Индонезия, предаде ТАСС.   Епицентърът на труса е бил на 60 километра западно от град Тобело с дълбочина 137 километра.   Няма данни за пострадали или разрушения. Не е обявявана и опасност за цунами.

Още

Земетресение с магнитуд 5,7 по скалата на Рихтер е било регистрирано край бреговете на Индонезия

Земетресение с магнитуд 5,7 по скалата на Рихтер е било регистрирано край бреговете на Индонезия, предаде ТАСС.Епицентърът на труса е бил на 60 километра. западно от град Тобело.  Дълбочината му е била 137 километра. Няма данни за пострадали или разрушения.  Не е обявявана и опасност за цунами.

Трус 5,9 по Рихтер разтърси Индонезия

Земетресение с магнитуд от 5,9 по скалата на Рихтер е регистрирано в Индонезия, предава ТАСС, като се позовава на Геологическата топографска служба на САЩ.

6,1 по Рихтер разлюля бреговете на Индонезия

Земетресение от 6,1 по Рихтер разлюля днес бреговете на Индонезия, съобщи "Нова телевизия". Според Европейския сеизмологичен център огнището е на дълбочина 529 километра. Епицентърът е на около 250 км южно от остров Сулавеси и на 300 км северозападно от остров

Земетресение от 6,1 по Рихтер в Индонезия

Епицентърът е на около 250 км южно от остров Сулавеси

5,2 по Рихтер удари Индонезия

Край бреговете на Индонезия е било регистрирано земетресение с магнитуд 5,2 по скалата на Рихтер, предава Regnum, позовавайки се на Геологическата топографска служба на САЩ.

В Индонезия е било регистрирано земетресение с магнитуд 5,0

Земетресение с магнитуд 5,0 по скалата на Рихтер е било регистрирано в петък в източната част на Индонезия, предаде РИА Новости.