28.10.2016

Земетресение около 5,7 край Индонезия

Епицентърът е на 60 километра западно от град Тобело

Още

В Индонезия осъдиха на осем години затвор терорист от ИД

Съдът в Джакарта е осъдил на осем години затвор терориста Али Махмудин, който се е заклел във вярност на „Ислямска държава“ и участвал в организацията на серия терористични актове в града през януари тази година, предаде РИА Новости, цитирана от Фокус. Али Махмудин на възраст от 41 години, който е бил член на терористична групировка в централната част на остров Ява е бил признат за виновен за изготвянето на стоманени тръби, които е използвал при подготовката на взривни устройства. 

Сексът без брак може да стане незаконен в Индонезия

Най-висшият съд на Индонезия обсъжда дали секса извън брак трябва да бъде обявен за незаконен в третата най-голяма демокрация в света, заради натиск от консервативни ислямистки организации, които искат реформиране на правния кодекс на страната, съобщи "Уошингтън Пост". Ако закона за забраната на случаен секс бъде ревизиран,

Президентът на Индонезия: От този ден нататък ще има смъртна присъда и кастрация за педофилите!

Президентът на Индонезия Джоко Уидодо обяви и защити въвеждането на мярката кастрация и смъртна присъда за педофилите в страната. Неговият парламент миналата седмица въведе новите мерки. Уидодо обяви, че няма да има компромис за сексуалните престъпници.

В Индонезия е било регистрирано земетресение с магнитуд 5,0

Земетресение с магнитуд 5,0 по скалата на Рихтер е било регистрирано в петък в източната част на Индонезия, предаде РИА Новости.

Индонезия измисли ужасна присъда за педофилите

Индонезия ще „унищожи“ педофилията с нова политика за химическа кастрация. Това заяви държавният глава на страната Джоко Уидодо за британската медия BBC.

Индонезия ще "унищожи" педофилията с химическа кастрация

Индонезия ще „унищожи“ педофилията с нова политика за химическа кастрация. Това заяви държавният глава на страната Джоко Уидодо за BBC. Индонезийският президент подчерта, че в страната се уважават правата на човека, но не може да има „компромис“, когато става въп