21.10.2016

7-километрова опашка от тирове на ГКПП „Дунав мост 2“

7-километрова опашка от тежкотоварни автомобили се е образувала на Граничен пункт "Дунав мост 2" на изход от страната. На влизане към България...

Още

БСП иска изслушване на Бъчварова за задържаните чужденци на ГКПП "Дунав мост"

  Искаме изслушване на вътрешния министър Румяна Бъчварова както във вътрешната парламентарна комисия, така и в комисията за контрол на службите. Това заяви депутатът от БСП лява България Атанас Мерджанов по повод задържаните 9 чужденци на ГКПП „Дунав мост“, предаде БГНЕС. По тези въпроси трябва да бъдем особено внимателни, отбеляза Мерджанов. Невинаги фойерверките и шумовете носят нещо добро за държавата. Има си парламентарен ред и процедури, към които ние ще се отнесем, подчерта Мерджанов. 

На ГКПП „Дунав мост” 2 се образува километрова опашка от ТИР-ове

Опашка от тежкотоварни автомобили с дължина километър и половина се е образувала на ГКПП „Дунав мост” 2, на изход от страната. Това съобщи дежурният граничен служител, предаде Фокус. Той посочи, че за вход в страната няма чакащи автомобили. Към момента трафикът на граничния пункт е спокоен, няма струпване ТИР-ове. Спокойно се преминава и през останалите два гранични пункта в областта „Връшка чука” и „Брегово”.  

7-километрична опашка от тирове на ГКПП „Дунав мост 2“

7-километрова опашка от тежкотоварни автомобили се е образувала на Граничен пункт "Дунав мост 2" на изход от страната. На влизане към...

Километрична е колоната и на ГКПП „Дунав мост 2"

Около 2 км е опашката от тежкотоварни автомобили на ГКПП „Дунав мост 2", съобщи дежурният граничен служител, цитиран от Фокус. Той посочи, че трафикът на изхода е натоварен.

Затварят за час ГКПП Дунав мост-Русе заради шосейно бягане

Днес между 11.00 и 12.00 часа ще бъде затворен за движение ГКПП Дунав мост – Русе, съобщиха от Гранична полиция. Причината е осигуряване на безопасното преминаване на атлетите, участващи в шосейното бягане „Пробег на свободния дух Гюргево - Русе“, и придружаващите ги лица.

4,5-километрова колона от тежкотоварни автомобили се е образувала на ГКПП "Дунав мост 2"

4,5-километрова колона от тежкотоварни автомобили се е образувала на ГКПП „Дунав мост 2” на изход от страната, съобщи за Радио “Фокус”- Видин дежурният граничен служител. Той уточни, че на вход за България трафикът също е натоварен и образувалата се опашка от тежкотоварни автомобили е около 2 км. На останалите два гранични пункта в областта - „Брегово” и „Връшка чука”, няма чакащи леки или тежкотоварни автомобили.