28.10.2016

Ексклузивно в БЛИЦ: Стрелбата в София - заради известна миска!

Александър Атанасов, председател на Асоциацията на акроегологичните земеделски производители, е простреляният снощи бивш чиновник, научи БЛИЦ. През 2013 г. той бе и кандидат за депутат от листата на РЗС. Мъжът, който го е нападнал, е бизнесменът Николай Нейчев, собственик на завод за преработка на торове.

Още

Извънредно в БЛИЦ! Ето коя е основната версия на МВР за стрелбата срещу сириеца в центъра на София

Сириецът Мохамед Джома, който беше нападнат в понеделник зад мола на столичния булевард „Стамболийски”, за което първо БЛИЦ съобщи, е бил стрелян и сплашван заради трафик на бежанци. 41-годишният чужденец, който официално има малък бизнес на „Илиянци”, взел 200 000 лева за услуги, които обаче не изпълнил, и не пожелал да върне крупната сума. Това е основната версия на МВР, разкриха високопоставени източници от вътрешното ведомство, цитирани от в. Телеграф.

Извънредно в БЛИЦ! Очевидец на стрелбата в София проговори пред медията ни: Куршумите свистяха покрай мен, беше страшно! Чух поне 60 изстрела!

"Стрелбата стана буквално пред очите ми! По едно време полицейска патрулка препречи пътя на син джип. След това и други полицейски коли пристигнаха с виещи сирени и обградиха джипа. Започна стрелба, чуха се поне 60-70 изстрела. Беше страшно. Добре че залегнах", разказа ексклузивно пред БЛИЦ свидетел на смъртоносната престрелка в столичния квартал "Разсадника".