26.10.2016

Виж първи СНИМКИ от мелето край Симитли, при което майка и дете пострадаха

В колата, която се обърна на пътя между Симитли и Железница, са пътували около 40-годишна жена, двама тийнейджъри и малко дете. По първоначална колата се е движела твърде бързо, на остър завой шофьора губи контрол над автомобила, преобръща се и се влачи няколко метра по таван, пише struma.bg.

Още

Уникална среща! Ето как празнуваха пет поколения от знатен и прочут род в Симитлийско (СНИМКИ)

90 наследници от пет поколения на наброяващия днес 376 души Юручки род от махала Марево в симитлийското село Градево се събраха на първа родова среща в Благоевград. Инициатори на мащабното фамилно събитие са Горица Юрукова, Веска Калпачка, Снежана Вълкова, Лидия Калпачка и Снежана Калпачка, а в организацията му активно се включили още доста родственици, сред които педиатърът и ЮЗУ преподавател доц. д-р Екатерина Митова, София, Димитър и Лазара Причкапови, завеждащият отделението по неврология в Общинска болница - София и преподавател в ЮЗУ доц. Росен Калпачки, който в ролята на фотограф обиколил всички важни за историята на рода места в Градево за изготвяне на филм, в който е използвана музиката на друг известен градевец - Димитър Янев.

Ексклузивно ВИДЕО от горящия автобус край Симитли (СНИМКИ)

По първоначални данни пожарът в пътническия автобус, който пламна тази вечер край Симитли, е възникнал в двигателния отсег. Засега обаче не е известна конкретната причина за инцидента.

Огнен ад край Симитли! Автобус пламна в движение, пътниците изскачат панически (СНИМКИ)

Автобус пламна преди минути, докато транспортира пътници за София, инцидентът стана край Симитли около 19.50. Незабавно шофьорът на голямото возило спрял и спешно извел пътниците навън.

Невероятно, но факт! Семейство си купи къща край Симитли, която не съществува (СНИМКИ)

Собственици на къща в с. Полена, община Симитли, направиха удар, продавайки на поляк и съпругата му имот, част от който не съществува, а за друга част нотариален акт за собственост имат съвсем различни хора, предаде struma.bg.

Верижна катастрофа в тунел на пътя Симитли – Благоевград (СНИМКИ)

Инцидентът блокира пътя за два часа в района на село Железница