27.10.2016

Редица земетресения бяха регистрирани в Западна Турция

Земетресение с магнитуд 4 по Рихтер бе регистрирано днес в западния турски окръг Маниса, съобщи турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк. Епицентърът на земетресението е бил в района на град Акхисар.

Още

Земетресение в Северозападна Турция

Земетресение със сила 4,1 по скалата на Рихтер са регистрирали сеизмолозите в Турция, предава сайтът Earthquakenewstoday, цитиран от Агенция "Фокус". Епицентърът е на около 20 км от град Йениндже, провинция Чанаккале, Западна Турция. Разстоянието от град Бурса е 57 км. Дълбочината епицентъра е била 8 км. Няма данни за пострадали хора или за материални щети....

Регистрираха множество земетресения в Западна Турция

Земетресение с магнитуд 4 по Рихтер бе регистрирано днес в западния турски окръг Маниса, съобщи турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк. Епицентърът на земетресението е бил в района на град Акхисар. Трусът е регистриран в 9,21 часа на дълбочина 11,7 километра. Засега няма информация за ранени или за нанесени материални щети при труса. Земетресение с магнитуд 3,5 по Рихтер бе регистрирано днес и в Северозападния окръг Ялова, съобщи СиЕнЕн-Тюрк, като се позовава на истанбулската сеизмологична обсерватория Кандилли. Трусът е регистриран в 00,22 часа в района на град Чънарджък. Последвали са общо 27 вторични труса, които са продължили до 7,45 часа.

Земетресение от 4.8 по Рихтер разтърси Западна Турция

Земетресение с магнитуд от 4.8 по скалата на Рихтер разлюля Западна Турция. Трусът е бил регистриран в 11:26 ч. местно време, сочат данните на...

Земетресение от 4,8 по Рихтер разлюля Западна Турция

Епицентърът се намира на 75 км североизточно от град Измир

Земетресение с 4,1 по Рихтер е усетено в Дурсунбей, Турция. Няма пострадали

Земетресение със сила 4,1 по скалата на Рихтер са регистрирали сеизмолозите, предава сайтът Earthquakenewstoday, цитиран от Фокус. Епицентърът е на около 20 км от град Йениндже, провинция Чанаккале, Западна Турция. Разстоянието от град Бурса е 57 км. Дълбочината епицентъра е била 8 км. Няма данни за пострадали хора или за материални щети.