28.10.2016

Порше Кайен направи зрелищна катастрофа (СНИМКА)

Мощен джип "Порше Кайен" с пловдивска регистрация направи зрелищен лупинг на пътя след Черноочене на петнайсетина километра от Кърджали, съобщи "Марица". Немската машина поднесла на завоя, завъртяла се и изхвърчала над мантинелата в канавката.

Още

"Порше Кайен" направи зрелищен лупинг край Черноочене!

Мощен джип "Порше Кайен" с пловдивска регистрация направи зрелищен лупинг на пътя след Черноочене на петнадесетина километра от Кърджали, съобщава marica.bg.

Порше Кайен на 76-годишна баба стана на въглен в Димитровградско

Джип Порше Кайен горя тази нощ в димитровградското село Крепост, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Пак агресия на пътя в София! Шофьор на Порше Кайен удари с пистолет мъж в главата

Пореден случай на агресия на пътя. Шофьор на лъскав джип Порше Кайен с врачанска регистрация е ударил с пистолет мъж в главата. Инцидентът е станал на бул. "Симеоновско шосе" 110. Това алармира пред БЛИЦ очевидец на инцидента.

Гери-Никол: Имам "Порше Кайен", ама нямам още книжка!

За по-малко от 3 дни новата песен на скандалната Гери-Никол бе гледана 1 милион пъти. По този начин младата певица за пореден път постави абсолютен рекорд в историята на българската поп музика. Само няколко седмици след това тя вече е на път да...

Гери-Никол: Имам "Порше кайен", но още нямам книжка

За по-малко от 3 дни новата песен на скандалната Гери-Никол бе гледана 1 милион пъти. По този начин младата певица за пореден път постави абсолютен рекорд в историята на българската поп музика. Само няколко седмици след това тя вече е на път да издаде нови две парчета. С кого ще бъде в дует в следващия си проект,

Опожариха "Порше Кайен" в Павликенско

Служители на полицейското управление в Павликени разследват палеж на лек автомобил в с.Карайсен. Сигнал за пожара е получен в 03,45 ч. в четвъртък. Когато на мястото пристигнали екипи на полицията и пожарната, установили че луксозният джип "Порше Кайен" е изгорял напълно. На местопроизшествието е извършен оглед.