27.10.2016

Тази СНИМКА взриви Фейсбук, вижте защо!

Снимка на бременна жена, която стои права в метрото, докато пред нея са насядали мъже, стана една от най-споделяните във Фейсбук. Направена е в руското метро, независимо от това, повечето смятат, че е снимана в България.

Още

Фейсбук се разцепи заради тази СНИМКА 18+

Еван Хемпъл се е родил момиче. Но признаците на трансексуалността се появили при него още като дете. И това било не каприз, а реална генетична аномалия, съобщава time.com.

Жена от Ловеч взриви Фейсбук с тази СНИМКА: Ужас! Вече не издържам!

„Ужас! Вече не издържам! Как може…“ Това написа вчера във Фейсбук Камелия Петрова и приложи снимка със случката, която й докарала това възмущение. Става дума за голи ромски деца, къпещи на чешма в парк.

Стана горещо! Вин Дизел пусна ето тази СНИМКА във Фейсбук

Актьорът Вин Дизел успя да побърка хиляди жени в интернет и то само с една гореща снимка. Той си направи селфи на излизане от банята и предизвика истински фурор.

С такива гости - такъв разговор в ефир

В светкавично приключил скандал се превърна участие на лидера на "България без цензура" Николай Бареков в неделния сутрешен блок на Би Ти Ви. Бившият журналист, сега евродепутат от консерваторите, от месеци не е показвал политически инициативи, а в последните дни нашумя единствено с публикуваната си във Фейсбук снимка как чете в. "Таймс". Нивото на разговора бе зададено още в началото именно с въпрос за тази снимка. След като даде заявка, че по-късно щели да говорят по сериозни...

Фейсбук възстанови снимката на „напалмовото момиче“

  Компанията Фейсбук възстанови свалената от публикацията на норвежкия писател Том Егеланд известна фотография „Ужасът на войната“, съобщи Ройтерс, предаде БГНЕС. Ръководството на социалната мрежа е преразгледало решението си за сваляне на фотографията след протестите на обществеността, включително острата критика от страна на норвежкия премиер. "Преразгледахме в дадения случай, прилагането на стандартите на мрежата и признаваме историчността и глобалното значение на тази снимка, запечатала определен исторически момент", се казва в обяснението на Фейсбук. Скандалът избухна заради отстраняването на статия, съдържаща снимката на деветгодишната Ким Фук, направена от фотографа Ник Ут през 1972 г. , който е запечатал как момичето тича ужасено без никакви дрехи след тежките изгаряния при атака с напалм. Сам главният редактор на най-големия норвежки вестник „Афтенпостен“ Еспен Егил Хансен написа открито писмо след изтриването на снимка, като изтъкна опасната неспособност „да се прави разлика между детска порнография и знаменитата снимка, запечатала ужаса на войната“, и нежеланието „да се предостави място на здравия разум“. Фоторепортерът на Асошиейтед прес Ник Уд бе удостоен за фотографията „Ужасът на войната“ с престижната награда Пулицър. Ким Фук бе назначена през 1997 г. за посланик на добра воля на ООН и учреди фонд, оказващ медицинска и психологическа помощ на жертви на войните.