26.10.2016

Виктория Бекъм говори за модните си грешки

Дизайнерката признава, че е правила гафове с облеклото си

Още

Диетологът на Виктория Бекъм изплю камъчето - ето как за 3 седмици се смъкват 7 кила без глад и лишения!

Много звездни дами дължат идеалния си външен вид и хармония на  алкалната диета. Ние знаем, че Виктория Бекъм, Гуинет Полтроу и Жизел Бюндхен се придържа стриктно към тази специална диета, пише zajenata.bg Само погледнете тези красиви дами. Автор на диетата е Наташа Корета.

Виктория Бекъм пуска колекция на достъпни цени

Виктория Бекъм официално обяви, че ще направи дебют в high street модата. Тя ще работи с американската верига Target, а колекцията ще бъде на пазара през април 2017 г. High street модата е създадена по подобие на дизайнерски колекции. В нея са най-модерните кройки и материи на достъпни цени. ...

Виктория Бекъм разкри най-големите си модни грешки! Не ги допускайте и вие!

Виктория Бекъм разкрива кои са най-големите модни грешки, които е допускала досега в кариерата си. Съпругата на ексфутболиста Дейвид Бекъм позира в градината на дома си в Лондон, за нова фотосесия в списание Edit.

Виктория Бекъм съветва как да се грижим за своя външен вид

Виктория Бекъм е една от жените, които със сигурност знаят не едно и две неща относно добрия начин на обличане.Освен умението да комбинира дрехи и да ги създава, съпругата на Дейвид Бекъм доказва, че знае и как да изглежда добре и да се грижи за своята красота.

Виктория Бекъм разкрива тайни за красотата си

Топ 3 на нейните съвети за това как да се грижим за своя външен вид

Виктория Бекъм: Дейвид често ми краде козметиката

Не му се сърдя, важното е да изглежда добре, призна звездата