26.10.2016

Леля на безследно изчезналите близнаци от Сандански направи потресаващи разкрития за майката на децата

Две близначета от Сандански имат незавидна съдба. Попаднали със съдебно решение след развод на родителите им в ръцете на майка си, те повече от година са в неизвестност.

Още

Луд екшън край Сандански! Шофьор на училищен автобус рани глиган, подгони го с джипа и го довърши (СНИМКИ)

Председателят на ловната дружинка в санданското село Яново Йордан Делев счупи каръка на ловната дружинка, на последния излет той повали първото си прасе за новия сезон. Второто, със завидни размери и тегло 160 килограма, падна на мушката на Иван Кадифтев, шофьор на училищния автобус в Катунци. В този случай стрелецът е проявил завидно хладнокръвие, защото първо ранил прасето, после го подгонил с джипа, пресрещнал му пътя и с още един изстрел го довършил, пише struma.bg.

Ужас с малко момиченце в Сандански

14-годишно момиче от Сандански е със счупвания, след като падна с велосипед. Улица „Родопа”, по която момичето карало, е стръмна и то изгубило управлението над велосипеда. Тийнейджърката веднага е закарана в Спешен център, придружена от баба си и по-голeмия си брат, пише struma.bg.

Арести при полицейска акция в Сандански

На 24.10.2016г., от полицейски служители на РУ-Сандански, е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки. 

В Сандански почерня от полиция. Ето какво се знае

Криминалистите в Сандански обискират къща на ул. "Синаница" в курортния град. Това съобщава struma.bg, позовавайки се на очевидец. 

Мъж от Сандански се строполи на цимента, съпругата му в паника

​​​​​​​Възрастен мъж от Сандански се спъна в началото на площада в района на поликлиниката и падна на цимента. 84-г. Иван Панайотов бил по това време по града със съпругата си, почувствал се зле и се свлякъл на земята.