28.10.2016

Първи кадри от мястото на мощната експлозия, която окървави Турция (ВИДЕО)

В мрежата се появиха първи кадри от мястото на мощната експлозия, която избухна пред сградата на полиция в турската провинция Хаккяри. По последни данни при атаката са загинали осем турски военни, други петима са пострадали.

Още

Румяна Бъчварова: Върнатите на Турция „гюленисти” не са искали закрила

Седмината са влезли незаконно на наша територия, каза вътрешният министър

Турция застрашена от киселинен дъжд заради "Ислямска държава"

Съществува риск от падането на киселинен дъжд в Турция заради атаката на ИДИЛ срещу химичен завод за производство на сяра в южните части на Мосул, съобщава турската агенция „Ихляс“, пише БГНЕС.

Турция застрашена от киселинен дъжд

Причината е атаката на ИДИЛ срещу химичния завод в Мосул

Експлозия прекъсна притока на газ от Иран към Турция

Притокът на ирански природен газ към Турция е бил прекъснат след експлозия в участък на газопровод в Източна Турция, съобщи ирански представител пред иранската агенция Тасним, предаде Ройтерс.

Жители на ямболско село затварят пътя за Турция заради изграждането на бежански лагер

Изграждането на бежански лагер в ямболското село Бояново вдигна на протест жителите му, съобщи Би Ти Ви. Те се канят да затворят в събота международния път за Турция, който минава в близост до селото. Лагерът ще е от затворен тип. Той ще бъде изграден на територията на бившите казарми, които се разпростират върху 700 декара площ. Мигрантите ще бъдат настанени във фургони под денонощна охрана. Притесненията на местните жители идват от непотвърдената информация, че за...