28.10.2016

Нестандартна, но вкусна закуска: Хляб с киви

Няма нищо по-хубаво от ароматния пресен хляб. И тъй като безкрайно много го харесваме, решихме днес да ви представим една малко по-нестандартна закуска. Хлябът с киви е изключително вкусен, хранителен и подходящ за старт на деня. Тази закуска ще ви дари с много енергия и сили за ежедневните задачи.

Още

Потресаващи зверства! ИД гори хора в пекарни за хляб

Непрекъснато излизат нови и нови подробности за зверствата на терористичната организация "Ислямска държава". Поредната информация, която се появи...

Насъщният, но в индийски вариант: Плосък хляб „Наан“

Индийската култура става все по-привлекателна за българина. Оказва се обаче, че нашенците си падат не само по сериалите, но и храната. Днешното предложение - Плосък хляб „Наан“.

Истински хляб или добре опаковано менте слагате на масата?

Продуктите, които консумираме дори когато спазваме здравословен хранителен режим, не винаги се оказват полезни за нас. Освен че ни бъркат в джоба, често ни бъркат и в здравето. Затова – можете да разчитате на „Инспектор „ШОУ”, който с безпогрешния си усет и след консултации със своя екип от специалисти, ще ви ориентира кое е ментето и кое – оригиналът. Стартираме рубриката с Негово Величество – Хляба!

Видео: Исландец пече вулканичен хляб

В Исландия самата земя играе ролята на пещ. В градчето Лаугарватн, който лежи в златния кръг на страната, горещи извори бълбукат през черните пясъци и вдигат температура от 100 градуса The post Видео: Исландец пече вулканичен хляб appeared first on IDG.

Героят за ЦСКА: Има още много хляб да изям

Искам да се задържа в първия отбор, каза Милчо Ангелов

Безплатни купони за хляб ще получат 800 социално слаби семейства в община Никола Козлево

800 социално слаби семейства ще получат купони за хляб в община Никола Козлево. Тя е на второ място по безработни в страната и първата, която предлага такава помощ за бедни. Наредбата за финансово подпомагане на социално слабите хора с купони за хляб ще бъде разгледана и приета от общинските съветници на заседание на 27 октомври. Средствата са от завишените приходи от наем на земя, като по този начин в хазната са събрани близо 300 хиляди лева повече. От тях - 100 хиляди лева, ще бъдат заделени за купоните за хляб. Помощта ще се отпуска на всички жители, чиито доходи са под социалния минимум за страната, каза кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеп. От общината категорично заявиха, че няма да се доплащат пари за купоните за хляб. Всеки, който подаде документи и е одобрен за помощта, ще получи безвъзмездно по сто купона за хляб. Приемът на заявления ще стартира в началото на декември.