23.10.2016

В "Разследване" очаквайте: Скандал с парите за здраве в животновъдството

Държавата плаща милиони в обществени пoръчки на петорно завишени цени

Още

Скандално разследване: Костов разпродаде 20 млрд. активи за жълти стотинки!

Грабежът на България стана при управлението на Иван Костов, а запазената му марка беше приватизацията с работническо-мениджърски дружества (РДМ). За периода на управлението му от 21.05.1997 г. до 24.07.2001г. са раздържавени изцяло или отчасти 3000 предприятия. Експертната оценка на стойността на тези приватизирани активи е била близо 20 000 000 000 лв. За въпросната собственост в държавната хазна са постъпили малко над 2 000 000 000 лв. и още приблизително толкова са били дължими в алтернативни или отложени платежни средства, пише в свое разследване ФактТелеграф.

"168 часа": Скандално разследване: За 3 години с допинг Серена Уилямс взе 7 титли от Големия шлем

Възможно ли е да приемаш допинг, докато безкомпромисните антидопингови ченгета те гледат загрижено в очите, милват те по ръката и дори ти бутат в шепите още от забранените хапчета? Няма проблем, стига да си от правилната страна на барикадата във войната, на която е заприличал съвременният спорт. Поне в това се опитват да ни убедят неколцина хакери

Разследване на БЛИЦ! Калната машина на Недялко Недялков - ПИК в скандална схема за купуване на кух трафик - десетки рекламодатели измамени!

Калният сайт на Недялко Недялков - ПИК налива огромни суми за кух трафик, за да заблуждава читателите и рекламодателите си, установи разследване на БЛИЦ. Схемата е сравнително проста и работи безотказно.

105 дни не могат да погребат зверски убитата Стефка

Цялото семейство на зверски убитата през 2013 г. Стефка Маджарова избяга завинаги от България, след като не можа да я погребе цели 105 дни заради скандално мудно разследване. От "168 часа" научихме, че от една година майката, бащата и братът на...