20.10.2016

Изказването на Доналд Тръмп за жените скандализира дори съпругата му

Републиканци и демократи заляха милиардера с критика

Още

Доналд Тръмп ще приеме резултатите от изборите... ако спечели

Междувременно се появи и десета жена, която твърди, че е била обект на сексуално посегателство от страна на милиардера

Десета жена обвини Доналд Тръмп в неприлично поведение

Десета жена обвини Доналд Тръмп в неприлично поведение при инцидент, станал през 1998 г. Той обаче отново отрече тези обвинения. Всеки път, когато Тръмп е в новините с подобно заглавие, той губи гласовете на независимите избиратели.Преди минути Тръмп заяви, че ще признае резултатите от изборите, ако спечели. Той добави, че си запасва правото да съди, с което продължава да няма яснота около позицията му. Вижте коментара на Ваня Евтимова във видеото.

3:0 в полза на Хилари Клинтън срещу Доналд Тръмп в последния дебат

3:0 в полза на претендента на демократите за Белия дом Хилари Клинтън - това крайният резултат от кандидат-президентските дебати. Доналд Тръмп, номиницията на републиканците, отказа да отговори на въпроса дали ще признае резултатите от вота. Въпреки поредните обиди - като "гадна жена" и "марионетка", прекъсванията и виковете, анализаторите определят този дебат като най-смислен, и въпреки загубата, с най-добро представяне за Тръмп.

Еминем с ново парче, в което се изказва остро срещу Доналд Тръмп

Певецът не се опитва да дава уроци по морал, напротив в типичния си стил, доста грубо, разказва за сексуалните си фантазии, на които бе се отдал, ако можеше да стане президент на мястото на Тръмп.