25.10.2016

Катер с 30 души на борда се преобърна край Сан Франциско (ВИДЕО)

Лодка с 30 души на борда се е преобърнала край кей 45 на Сан Франциско, съобщи градската пожарна служба. Някои от хората са останали блокирани под корпуса на лодката, съобщава телевизия KTVU.

Още

LeEco представи електрическия автомобил LeSee Pro в Сан Франциско

Макар повечето новини от събитието на LeEco в Сан Франциско да касаеха телевизори и телефони, шефът на компанията все пак показа желанието LeEco да се превърне от марка за потребителска The post LeEco представи електрическия автомобил LeSee Pro в Сан Франциско appeared first on IDG.

Стрелба в училище в Сан Франциско

В резултат на стрелба в училище в район Екселсиор в Сан Франциско са пострадали трима ученика. Както съобщава Kron 4, цел на стрелбата е бил един от ранените.

Лодка с 30 души на борда се преобърна край Сан Франциско (ВИДЕО)

Лодка с 30 души на борда се е преобърнала край кей 45 на Сан Франциско, съобщи градската пожарна служба. Някои от хората са останали блокирани под корпуса на лодката, съобщава телевизия KTVU.

Ключ за Сан Франциско

"Един ден, ако отида в рая, ще се огледам наоколо и ще кажа: Не е лошо, но не е Сан Франциско." Хърб Каен, американски журналист и носител на наградата "Пулицър" Преди години, когато четях Джак Керуак и знаех цели страници от "По пътя" наизуст, бях сигурна, че някой ден ще отида в Сан Франциско. Вероятно щях да пътувам и аз по магистрала 101, да опитам да се метна незабелязано в някой товарен влак и да си купя, освен виното, хляб и бонбони. Сега, докато съм в самолета на път за...

Такси блъсна няколко пешеходци на кръстовище в Сан Франциско (СНИМКИ)

В американския град Сан-Франциско на едно от кръстовищата такси е блъснало група пешеходци. Според местните власти, в резултат на инцидента трима души се намират в критично състояние.

Трагедия в Сан Франциско! Pokemon Go взе първата си жертва!

В Сан Франциско издирват неизвестен стрелец, убил с куршум в гърба млад мъж, играещ в местния парк на Pokemon Go заедно с приятелите си, съобщава телевизионният канал ABC.