25.10.2016

Николай и кучето Барс са първият екип в страната за откриване на убити и отровени животни

Първи за страната екип със специално обучено куче за откриване на убити и отровени птици ще започне скоро работа в Източните Родопиq, съобщава 24rodopi.com. Николай Терзиев от Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) се върна в края на септември от близо двумесечно обучение в специализирана академия в Унгария. Там заедно с кучето Барс премина през интензивна подготовка и формираха първия действащ в страната екип за намиране на убити и отровени птици, животни и примамки.

Още

Българите и Барса започнаха с две загуби

Каталунците са предпоследни в испанската Суперлига

ДАНС влезе в Агенцията по рибарство. Далавери с европари?

Проверката е разпоредена от звеното за антикорупция на прокуратурата

ДАНС проверява Агенцията по рибарство и аквакултури в Бургас

Служители на ДАНС проверяват Агенцията по рибарство и аквакултури в Бургас.По информация на bTV проверката е за злоупотреба с евросредства. Разпоредена е от специализираното звено за антикорупция на прокуратурата.

ДАНС и прокуратурата проверяват Агенцията по рибарство и аквакултури

Спецакция на ДАНС и прокуратурата се провежда в Агенцията по рибарство и аквакултури. Разследват се корупционни схеми с евросредства в особено големи размери, информира Нова телевизия. Акцията се провежда в Бургас, където е седалището на агенцията. Засега няма арестувани, водят се разпити и се преглеждат документи. Разследващите са влезли и в архива на агенцията в София. Снимка: Архив

Карък! Твърда резерва в Барса се контузи

Видал с болки в бедрото преди първата си поява на терена от 8 мача насам

Тече спецакция на ДАНС в Агенцията по рибарство

Разследват се корупционни схеми с евросредства в особено големи размери.