23.10.2016

Байдън обвини Тръмп в "сексуално насилие"

Републиканецът Шварценегер отказа да гласува за милиардера

Още

Жена с български корени вини Тръмп в сексуално насилие

Наташа Стойноф е журналист и като такава редовно се срещала с милиардера

Едно от жените, обвинили Тръмп в сексуално насилие е българка

  Една от жените, които обвиняват кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп в сексуално насилие, е с български корени. Наташа Стойноф е дъщеря на български гражданин. Дълги години тя работи като репортер за известното списание „People” и редица други американски светски издания, пише БГНЕС. Изпълнявайки служебните си задължения, Наташа редовно се срещала с Тръмп и семейството му. Присъствала дори на сватбата му с Мелания. Била и чест гост в именията на милиардера, включително в Trump Tower в Ню Йорк. „Отношенията ни бяха професионални, но и до голяма степен – приятелски”, споделя Наташа пред „People”. През 2005 г. тя отива в луксозното имение на Тръмп в Палм Бийч, Флорида, за да направи материал по повод първата година от брака му с Мелания. Журналистическият екип прави кратка почивка по време на интервюто и серията от фотосесии на семейството. Докато Мелания – тогава в напреднала бременност, отива да смени тоалета си, Доналд предлага на Наташа да я разведе из имението. Казва й, че има една „специална и невероятна стая”, която непременно трябва да види. След като двамата влизат вътре, Тръмп изведнъж затръшва вратата и внезапно започва да целува журналистката. „Той ме притисна до стената и буквално пъхна езика си в гърлото ми”, спомня си Наташа. Тя започва да се съпротивлява, но се оказва трудно да се откопчи от прегръдките му. „За щастие, след минута в стаята влезе икономът и каза, че Мелания е готова да продължим с интервюто”, продължава разказа си Наташа. Когато се върнали в дневната, репортерката положила огромни усилия да се държи нормално, за да може да довърши работата си. Тръмп седнал на стола срещу нея и уверено казал: „Нали знаеш, че двамата ще имаме връзка?” и започнал да й разказва в кои скъпи ресторанти ще я заведе. Така било и при аферата му с Марла Мейпълс – втората му съпруга, с която първоначално изневерява на първата – Ивана Тръмп. „Сексът с Марла тогава беше най-хубавият, който някога съм правил”, разказва милиардерът. При появата на Мелания в помещението, той моментално започва да се държи така, сякаш нищо нередно не се е случило. Когато се върнала в хотелската си стая, Наташа била обзета от гняв, който постепенно се превърнал в страх. Затова и споделила потресаващата история само с един колега от редакцията на „People”, но отказала да я разкаже публично. Поискала от мениджмънта само да я освободи от ангажиментите й, свързани с отразяването на събитията около семейство Тръмп. Няколко месеца по-късно срещнала Мелания, минавайки покрай Trump Tower. Вече младата майка я прегърнала и попитала защо вече не посещава дома им. В отговор, Наташа само се усмихнала и казала: „И ти ми липсваше”. Сега журналистката решава да разкрие пред света какво е преживяла, защото „Тръмп иска да стане президент на нашата страна”. И, за да напомни на милиардера, че противно на твърденията му, не всички жени, на които е посягал сексуално, са били съгласни с това.

Жена с български корени обвинява Доналд Тръмп в сексуално насилие

Една от жените, които обвиняват кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп в сексуално насилие, е с български корени. Наташа Стойноф е дъщеря на български гражданин. Дълги години тя работи като репортер за известното списание People и редица други американски светски издания, предава НОВА. Изпълнявайки служебните си задължения,

Жена, обвинила Тръмп в сексуално насилие – с български корени

Наташа Стойноф е известен американски светски журналист

Тръмп нападна медиите в САЩ след признанията на няколко жени за сексуално насилие

Доналд Тръмп нападна американските медии в четвъртък, след като бяха публикувани признания на няколко жени, че той е извършил сексуално насилие върху тях, предава AFP, цитирана от "Фокус"

Скандал преди дебата Клинтън-Тръмп. Бивша тв водеща обвини Бил Клинтън в „сексуално посегателство”

Броени часове преди последния президентски дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, бивша тв водеща обвини Бил Клинтън в „сексуално посегателство”, случило се през 1980г. Твърденията й са публикувани под формата на видео клип, качен на про-сайта на Доналд Тръмп breitbart.com. Според Лесли Милуи, бивша телевизионна водеща за арканзаския тв канал KLMN-TV, Бил Клинтън се е опитал три пъти да й посяга сексуално на работното й място по времето, в което е бил губернатор на южния американски щат, съобщава БГНЕС. „Аз си седях на стола. Той се приближи зад гърба ми и започна да масажира раменете ми, прокарвайки пръстите си надолу към гърдите ми. Бях смаяна. Замръзнах. Казах му да спре. Той само се изсмя”, описва тя първия път, в който той е прекрачил физическата граница. Вторият път той се е отърквал в нея, а в третия е посетил дома й. Във видеото Милуи заявява още, че е искала да разкрие случилото се още по време на избухването на скандала с Моника Люински през 1998 г., но е предпочела да се откаже, за да може да опази децата си. Това не е първият път, в който републиканският кандидат за президент използва по този начин трудностите в семейния живот на Хилари и Бил Клинтън. Непосредствено преди втория дебат, на официалната страница на милиардера в социалната мрежа "Фейсбук", беше качен видеозапис на четири жени, отправящи публични обвинения в сексуално насилие към бившия президент.