27.10.2016

Ето как Тръмп се извини за сексистките си простотии (ВИДЕО)

Доналд Тръмп като, че имало "нулев шанс" да се оттегли от президентската надпревара, пише metro.co.uк. "Аз никога не се отказвам," каза той пред "Уошингтън поуст". "Никога не съм се отказвал през живота си." Това негово изявление дойде след като все по-нарастваща група републиканци, известни жени и граждани го заляха с призиви да се откаже от кандидатурата си.

Още

Жестоко наказаха Доналд Тръмп с чук и лопата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Милиардерът Доналд Тръмп се навлече много противници покрай кандидатирането си за президент на Съединените американски щати. След като бизнесменът...

Мъж разби с чук звездата на Тръмп на "Алеята на славата"

Вандалът заяви, че е руши монумента, за да протестира срещу сексуалните посегателства, за които няколко жени обвиниха милиардера.

Тръмп стопява разликата с Клинтън

Доналд Тръмп доближи Хилъри Клинтън, сочат последните сондажи на общественото доверие, направени от Фокс нюз. Разликата между двамата основни кандидати за президентския пост в Щатите е само 3 пункта – 44% биха гласували за Клинтън, докато 41% за Тръмп. Седмица по-рано разликата между двамата бе 6% в полза на кандидатката на демократите, пише изданието. Политическите анализатори посочват, че за да има шанс да спечели изборите на 8 ноември, Доналд Тръмп трябва да получи по-голяма подкрепа сред привържениците на собствената си партия. Интересно е, че американците, участвали в допитването, имат по-голямо доверие на Доналд Тръмп по отношение на икономическите въпроси. Хилъри Клинтън събира повече подкрепа по отношение на въпросите за външната политика, имиграцията и тероризма....

Тръмп със скрит коз в ръкава или блъфира?

Напоителното повтаряне, че резултатите от изборите в САЩ ще бъдат фалшифицирани, разкрива един слаб Тръмп “Милион и половина души са мъртвите души, които гласуват. Не знам как става това, но се случва”, това е основната тема от последните срещи с избиратели на Доналд Тръмп. Да заплашиш, че няма да признаеш изборните резултати, не е нещо ново.

Кой е човекът, разрушил звездата на Тръмп (видео)

Извършителят Джеймс Отис смята да продаде парчетата от счупената звезда