27.10.2016

Бивш съветник на Дейвид Камерън обяви война на правителството

Плановете всяка фирма във Великобритания да бъде принудена да разкрие какъв брой чужденци е наела са „отблъсващи, налудничаво бюрократични и водят до разделение“, според Стив Хилтън, бивш съветник на Дейвид Камерън.

Още

Дейвид Камерън сяда да пише книга догодина

С нетърпение чакам кога ще ми се удаде възможност да дам обяснение на тези решения, които вземах и да разкажа защо съм го направил, сподели бившият премиер на Великобритания

Дейвид Камерън ще пише автобиография! Вижте какво разкаже в нея

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън ще посвети следващата година на написването на автобиографична книга, в която ще разкаже за премиерските си години, съобщава Нова тв. Книгата ще разкаже за участието на Камерън в събития, сред които референдума за независимост на Шотландия, Brexit,военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия. Камерън обяви, че ще опита да сподели какво го е карало да взима решения, какво смята за успех и какво за поражение.

Дейвид Камерън ще пише автобиография! Вижте какво ще разкаже в нея

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън ще посвети следващата година на написването на автобиографична книга, в която ще разкаже за премиерските си години, съобщава Нова тв. Книгата ще разкаже за участието на Камерън в събития, сред които референдумът за независимост на Шотландия, Brexit,военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия. Камерън обяви, че ще опита да сподели какво го е карало да взима решения, какво смята за успех и какво за поражение.

Дейвид Камерън ще пише автобиографична книга

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън ще посвети следващата година на написването на автобиографична книга, в която ще разкаже за премиерските си години, съобщава БГНЕС. Книгата ще разкаже за участието на Камерън в събития, сред които референдума за независимост на Шотландия, Brexit, военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия.

Третият най-лош премиер от края на Втората световна война е Дейвид Камерън

  Бившият министър-председател на Обединеното кралство Дейвид Камерън е определен от експерти за третия най-лош премиер на страната от края на Втората световна война, информира Агенция Фокус. Основната причина за тази оценка е поражението му на проведения във Великобритания референдум за напускане на Европейския съюз. Изследването, което поставя на първо място Клемент Атли, първия британски премиер след войната, предполага, че историята ще гледа неблагосклонно и на Дейвид Камерън.   Около 90% от учените изтъкват именно референдума от юни тази година като най-големия провал на бившия министър-председател. 

Дейвид Камерън с нова работа, но без заплата

Дocĸopoшният премиер на Beлиĸoбpитaния Дeйвид Kaмepън вeчe имa нoвo paбoтнo мяcтo – в млaдeжĸaтa opгaнизaция Haциoнaлнaтa гpaждaнcĸa cлyжбa (NСЅ).Той е избран за председател на покровителите на организацията.