22.10.2016

Това ВИДЕО ще ви откаже от летенето

Самолет, кацащ на летището на чешката столица Прага, се размина на косъм със страшна катастрофа. По време на приземяването на боинга заради силния вятър машината се наклонила на една страна. По чудо главният пилот успял да избегне задирането на крилото в земята.

Още

Ще шофирате с ремарке? Тогава задължително вижте това ВИДЕО

Много от водачите на моторни превозни средства не са се и замисляли по темата как се разпределя товара в едно ремарке. Оказва се, че общоприетата теза "няма нищо сложно" в случая не важи, особено ако става дума за едрогабаритни товари. 

Това ВИДЕО може да спаси живота на детето ви. Не случайно има 60 милиона прегледа

Мишел О'Нийл от Орландо във Facebook сподели запис, който е изключително полезен за всеки родител и вече има почти 60 милиона прегледа, пише zajenata.bg.

Този сватбен танц е невероятно трогателен и тъжен, сълзи капят от това ВИДЕО

Бащата на това очарователно момиче почина от рак на панкреаса няколко месеца преди сватбата ѝ. Начинът, по който това приятелско семейство се справя със загубата, докосна до сърцето, пише zajenata.bg

Това видео е заснето с LG V20

В началото на следващата седмица LG ще ни запознае официално с наследника на фаблета V10, който сериозно ни впечатли със своите разширени възможности за запис на видео, отличителен дизайн с втори преден дисплей и втората предна камера за създаване на широкоъгълни селфи снимки. Вече знаем, че V20 ще е първия ...

Мислите си, че разбирате от красота? Вижте какво смятат за секси хората по света - това видео ще ви шокира!

Определението за сексапил се е променяло с течение на времето, а има и различно значение в различни части на света. Това, което е секси на едно място, може да бъде дори отблъскващо на друго, пише zajenata.bg.

Това ВИДЕО ще ви изправи косите от страх!

Смразяващо кръвта видео показа как призрачно създание преследва мъж по петите. Клип от охранителна камера показва как мъж хваща такси от улицата.