24.10.2016

Властите в Хаити отхвърлиха информацията за над 870 загинали

Министърът на вътрешните работи на Хаити Франсоа Аник Жозеф опроверга данните за смъртта на над 870 души в резултат на преминаването на урагана „Матю“, предаде РИА Новости.

Още

Десетки престъпници избягаха от затвор в Хаити, има загинали

Масово бягство от затвор в Хаити. Стотици затворници се издирват. Бегълците убили пазач и откраднали огнестрелно оръжие, съобщава Нова телевизия. Властите, с помощта на миротворци на ООН, вече са започнали преследване на 174 лишени от свобода.   Един полицай е убит, един затворник е починал при бягството, други трима са ранени.

Над 170 души избягаха от затвор в Хаити

174-ма затворници избягаха от затвора Аркае в северната част на Хаити, съобщи БТА. Вчера бегълците са убили един охранител и откраднали огнестрелни оръжия. Сега се провежда операция на полицията, подкрепяна от мироопазващите сили на ООН, по залавянето сп. Министърът на правосъдието на Хаити Камий Едуар Жуниор съобщи, че един затворник е загинал, след като паднал от стена и си ударил главата по време на бягството. "Един полицай беше убит по време на инцидента, трима...

174 затворници избягаха от затвор в Хаити, има загинали и ранени

Бегълците убили пазач и откраднали огнестрелно оръжие

174 затворници избягаха от затвор в Хаити, има загинали и ранени (ВИДЕО)

Бегълците убили пазач и откраднали огнестрелно оръжие

170 престъпници избягаха от затвор в Хаити

Полицията и мироопазващите сили на ООН започнаха операция по залавянето им

Затворници убиха пазач и избягаха от затвор в Хаити

Стотици затворници са избягали от затвор в северната част на Република Хаити, след като са убили пазач и са откраднали огнестрелно оръжие, съобщава Reuters. Властите, подкрепени от миротворци на ООН, вече са започнали преследване на 174-те бегълци.