28.10.2016

Изкуството в действие! 19 голи СНИМКИ на танцьори, излъчващи луда енергия (18+)

За американския фотограф Говард Шатц това не е просто увлечение, а поглъщаща всичко страст. Фотоинтересите на Шатц се разпростират предимно върху спортистите, моделите, звездите от шоубизнеса и танцьорите.

Още

Скандални СНИМКИ 18+ показват как Доналд Тръмп палува с Мис Мексико в Овалния кабинет

Тръмп опъва Мис Мексико в Овалния кабинет, Тръмп палува с полуголи миски в Белия дом и Тръмп пипа американка за вагината са част от най-пиперливите снимки от новата фотосесия на скандалджийката Алисън Джаксън. Противоречивата британска фотографка, която обича да се гаври с известните политици и кралски особи, прави снимките с двойник на кандидата на републиканците, пише "България днес".

Футболна половинка "преживява" с 1000 евро на ден (СНИМКИ)

Намалили й парите за наказание, защото щяла да профука всичко

Пенка Карибското тяло си сложи силикон за 10 000 лева (СНИМКИ 18+)

Малко преди Пенка да се раздели с бизнесмена Даниел Петров, той й дал 10 000 лева, за да си направи най-качествения силикон. За операцията били извикани най-добрите хирурзи, приятели на Даниел.

Филипинка бе избрана за "Мис Интернешънъл" (СНИМКИ И ВИДЕО)

24-годишната Кайли Версоса е модел, но работи и като детска учителка

Красива филипинка, която е детска учителка, стана "Мис Интернешънъл" (СНИМКИ)

Филипинката Кайли Версоса, която е модел и работи като учителка в детска градина, бе коронясана като "Мис Интернешънъл" в 56-ото издание на конкурса за красота в Токио, предаде Ройтерс. Тя носеше рокля, вдъхновена от църковна архитектура. 24-годишната Версоса изпревари австралийската студентка Александра Бритън, която стана първа нейна подгласничка, и индонезийката Фелисия Хван, заела третото място. Става въпрос за един от четирите най-големи конкурса за красота в света. В тазгодишното му издание участваха 69 претендентки за титлата. Версоса е ...