27.10.2016

Калин Терзийски с разтърсващи признания във „Фермата“!

Писателят Калин Терзийски направи разтърсващи признания във „Фермата“. Той сподели, че не смята страстта алкохола за порок, а за сериозно заболяване, видя HotArena. 

Още

Калин Терзийски е в критично състояние след две бутилки вино във "Фермата"

След дългия период на въздържание и най-малкото количество алкохол застрашава здравето му, сподели преди време психиатърката, която го е лекувала в специализирана клиника.

С опасност за живота: След жесток запой Калин Терзийски още е на системи във "Фермата"!

Писателят Калин Терзийски е с опасност за живота след пиянски запой във "Фермата" миналата вечер. След като изпи две бутилки алкохол, писателят се строполи на двора и се наложи фермерите да го влачат до леглото му.

Калин Терзийски призна защо е влязъл във "Фермата"

Писателят Калин Терзийски е влязъл в риалитито „Фермата” заради дъщеря си. Това съобщи самият той в емоционална изповед пред камерата на bTV.

Калин Терзийски пред “ШОУ”: Влизам във "Фермата", след като ме екзекутираха 

Калин Терзийски е шестият участник в риалитито „Фермата”, което стартира на 11 септември в ефира на bTV. Дни преди да прекрачи прага на новия си дом, Калин си поговори с репортер на "ШОУ" за внезапното желание да се включи в този експеримент.

И Калин Терзийски влиза във "Фермата"

Скандалният поет Калин Терзийски е поредният звезден участник, който ще влезе в селскостопанското риалити на bTV „Фермата”. „Искам хората да ме видят в светлината,  в която се виждам обикновено. Аз съм обикновен човек – нито много трудолюбив, нито много мързелив”, каза той и добави, че в последните месеци отново е посегнал към чашката и е станал ленив.

Калин Терзийски влиза в новия сезон на "Фермата"

Защо скандалният писател реши да влезе в риалити формата?