27.10.2016

Цитат на деня: Лошите управници се избират от добрите граждани, които не гласуват

Лошите управници винаги се избират от онези добри граждани, които не гласуват Депутатът от Гражданския съвет на Реформаторския блок Гроздан Караджов в словото си на откриването на кандидатпрезидентската кампания на Трайчо Трайков и генерал Съби Събев.

Още

Лошите кредити в банковата система се увеличават за първи път от май

Размерът на необслужваните заеми нараства до 8,214 млрд. лв. през септември

Лошите стартови позиции попречили на Ферари в състезанието

Спортният шеф на Ферари Маурицио Аривабене призна, че лошите стартови позиции на пилотите на Скудерията в квалификацията са коствали на тима по-добро представяне в състезанието за Гран при на САЩ в Ос...

Лошите навици, които саботират оргазма ви

Отдавна не сте получавали оргазъм, а жадувате за него като всяка сексуално активна жена. Какво се случва? Със сигурност вагината ви не е отказала да „работи“, а просто сте придобили неосъзнато някои вредни навици, които ви пречат да достигнете върха.

Шепа хора протестираха срещу лошите условия в кучешките приюти

Въпреки заявката хора от цялата страната да протестират срещу лошите условия в кучешките приюти и бездействието на Агенцията по безопасност на храните, в събитието участваха едва шепа хора. Полицаите, охраняващи протеста бяха повече от участниците в него.  

В София излизат на протест срещу лошите условия в кучешките приюти

Протестиращи от цялата страна се събират днес срещу лошите условия в кучешките приюти и бездействието на Агенцията по безопасност на храните, предаде бТВ. Според организатора на протеста Николай Добрев това не е единичен случай, а системно неизпълнение на задълженията на БАБХ. „От Агенцията са извършени множество проверки в общинските приюти, в които в много редки случаи се констатират някакви нарушения. След повторно нарушение следва повторно предписание, след това трето предписание и никога не се стига до санкции или наказания”, категоричен е Добрев. По думите му това отношение на БАБХ към проверките в приютите прави условията за живот на животните още по-тежки. „Общинските служители са със самочувствието на безнаказани, никой не им търси сметка за нищо”, каза още Добрев. Габриела Пападопова от сдружение „На ти с природата” твърди, че са подадени няколко сигнала за проверки към БАБХ, които и към този момент не са проверени. „Единият е подаден още февруари тази година за ситуацията в общинските приюти, но до ден днешен единствената направена проверка е в столичния приют Богров”. Според служител на БАБХ тези обвинения не отговарят на истината и от Агенцията си вършат съвестно работата.

Протестиращи се събират в София срещу лошите условия в кучешките приюти

Според организатора на протеста Николай Добрев Агенцията по безопасност на храните не си върши работата и не проверява общинските приюти