27.10.2016

Сигнал до БЛИЦ: Полицията арестува две деца след шествието срещу националистите

Две момчета на 16 години са били задържани снощи след шествието срещу бежанци в София. Това твърдят националисти в сигнал до БЛИЦ. Информация за полицейска акция бе разпространена и в социалните мрежи.

Още

Само в БЛИЦ! Скандален строителен бос излезе на светло, предизвиква жестоко полицията!

Скандалният строителен бизнесмен Башур, който преди 6 месеца попадна в епицентъра на шумна полицейска операция, отново демонстрира невиждана арогантност.

Сигнал до БЛИЦ: Мигранти и роми се спречкаха словесно в София, полицията ги разтървава

Чужденци, с външен вид на мигранти, и роми са се спречкали словесно в София. Инцидентът е станал в района на кръстовището на „Цар Симеон” и „Джордж Вашингтон”, научи БЛИЦ.

Само в БЛИЦ! Босът на "Агромах" се оказа стар познайник на полицията и прокуратурата! Вижте още изцепки на Методи Бачев

Шефът на строителната компания "Агромах" Методи Бачев не за първи път се замесва в голям скандал и за пореден път попада под прожекторите след полицейски арест.

Извънредно в БЛИЦ! Полицията привиква Стоичков на разпит!

Областната дирекция на Полицията в София се е свързала с Христо Стоичков и го е уведомила, че трябва да се яви на разпит. Това разкриха пред БЛИЦ два независими източника.

Фоторепортаж в БЛИЦ! Полицията насмете велосипедистите на "Витошка"! (СНИМКИ)

Столичните ченгета спират колоездачи, устремили се по бул. "Витоша", видя фоторепортер на БЛИЦ. Причината е, че емблематичната улица е пешеходна зона и има знак, който ясно показва това.

Фоторепортаж в БЛИЦ: Центърът на София окупиран от съмнителни типове, полицията ги дебне

Центърът на София се оказа "окупиран" от съмнителни типове. Столичните полицаи натръшкаха днес няколко съмнителни типове. Няколкото ареста са на лица от арабски произход, видя репортер на БЛИЦ. Инцидентите са станали в района на бул. "Витошка" и около Женския пазар.