22.10.2016

Очевидец в ужас: Клон се стовари върху кола на улица във Варна

Силният вятър във Варна пречупи голям клон от дърво на ул. „Найден Геров”, пресечка на бул. „Осми Приморски полк”. Той падна върху паркиран на тротоара автомобил, разказа читател на „Петел”, който изпрати и снимка от мястото на инцидента.

Още

Трима от задържаните при полицейска акция във Варна са с определена мярка за неотклонение

Варненският окръжен съд разгледа три искания за определяне на постоянна мярка за неотклонение спрямо варненци, задържани при полицейската операция в края на миналата седмица и привлечени като обвиняеми на 15 октомври. За двама от тях има събрани доказателства, че разпространяват наркотични вещества.30-годишният Александър Б. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 14 октомври без надлежно разрешително държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - тежко

"Гранична полиция" уклончиво: Майката е измамила системата по легален начин във Варна

Възможно ли е деца да бъдат извеждани от родителите си извън страната с фалшифицирани документи просто така? Въпросът бе повдигнат, след като в края на миналата седмица Калоян Милев публикува във Facebook разтърсваща история, че издирва своето 4-годишно детенце и че се притеснява, че майка му е психически лабилна и именно тя го е извела от България. 

Ексклузивни кадри от Варна! Клон - убиец се стовари на улица "Колони" пред училище "Климент Охридски" (СНИМКИ/ВИДЕО)

Нощес на ул."Колони" 8 във Варна се е стоварил голям клон от "подкастрено правилно дърво". За това сигнализираха живеещи на улицата, мястото е на две крачки от СОУ "Климент Охридски". Въпросният клон е паднал върху кола, хората са в чужбина. Счупен е фарът. Дъждът и вятърът са вероятната причина, пише "Петел".