25.10.2016

Хороскопът: Вземаме важни решения

Стартира разнообразна седмица. В някои отношения, длъжна съм да кажа, планетните влияния са дори полярни. В рамките на дните до 11 октомври се чувства присъствието на аспектите Меркурий/ Юпитер и Марс/Нептун. Ето и какви са последствията: предполагат вземане на важни решения, подтикват към действия в различни сфери от интелектуалните занимания, настояват да работим усърдно. А нашата активност предопределя добри резултати за дълго време на започнатите задачи. Допускам, че представителите на кардиналните астрологични знаци, а именно Овен, Везни, Рак и Козирог, ще са сред първите, които ще усетят повея от въздействието на Меркурий/Юпитер.

Още

Вземаме важни решения

Асторологическа прогноза за периода от 8 до 14 октомври 2016 година Стартира разнообразна седмица. В някои отношения, длъжна съм да кажа, планетните влияния са дори полярни. В рамките на дните до 11 октомври се чувства присъствието на аспектите Меркурий/ Юпитер и Марс/Нептун. Ето и какви са последствията: предполагат вземане на важни решения, подтикват към действия в различни сфери от интелектуалните занимания, настояват да работим усърдно. А нашата активност предопределя добри резултати з...

Няколко причини да си вземаме студен душ по-често

Студените душове са полезни за здравето не само защото подобряват кръвообращението и прогонват стреса, но и защото зареждат с енергия, подобряват настроението и подсилват имунната система, съобщи в. "Индипендънт".

Пет причини да си вземаме студен душ по-често

Студените душове са полезни за здравето не само защото подобряват кръвообращението и прогонват стреса, но и защото зареждат с енергия, подобряват настроението и подсилват имунната система, съобщи в. "Индипендънт". Най-разпространените здравни заблуди Проучване на Академичния медицински център в Холандия сред 3000 доброволци показва, че тези, които се обливат със студена вода ...

Ненчев: Вземаме изключително превантивни мерки срещу мигрантите

Засега няма индикации за засилване на бежанската вълна към нашата страна. Това увери министърът на отбраната Николай Ненчев в кулоарите на парламента. Той заяви, че при необходимост има готовност да бъдат изпратени много повече военнослужещи по границата. Предприети са всички необходими мерки за реакция.

„ЦСКА Завинаги”: Не вземаме отношение

Сдружението разпространи декларация

Томислав Дончев: Защо трудно и бавно вземаме решения в ЕС

Европа в последните години все повече прилича на инструмент за управление на кризи, но това е далеч от основните нужди. Това, което е необходимо, е да обърнем ракурса ни на мислене с действия, защото добре е, че сме успели да овладеем тази или онази криза. Големият проблем е защо не реагирахме превантивно при някои от тях?