28.10.2016

“Още от деня” на Димитър Цонев се връща на екран

“Още от деня” - публицистичното предаване, което Димитър Цонев правеше по БНТ, се връща на екран. На мястото на известния телевизионен водещ, който почина на 23 август, застават Аделина Радева и Поли Златарева. Двете няма да водят едновременно, а ще се редуват всяка седмица. Старта ще даде Поли Златарева  в понеделник след новините в 18 ч.

Още

"Още от деня" на покойния Димитър Цонев се връща в програмата на БНТ

Публицистичното предаване "Още от деня", водено до края на лятото от починалия внезапно журналист Димитър Цонев, се връща в програмата на БНТ от понеделник - 10 октомври, съобщи телевизията. Възобновяването на предаването съвпада с началото на предизборната кампания. За водещи са определени журналистките Поли Златарева и Аделина Радева. "Още от деня" запазва познатото време на излъчване, но ще е обновена визия. В периода на предизборна кампания водещите ще...

Стана ясно: "Още от деня" се завръща в ефира, ето кой ще замести Димитър Цонев! (СНИМКИ)

С началото на предизборната кампания, от понеделник (10 октомври) в програмата на БНТ1 се връща „Още от деня“. Публицистичното предаване ще започне с добре познатите лица от екрана на обществената медия Поли Златарева и Аделина Радева като водещи.

Димитър Цонев посъветвал дъщеря си Деси как да се държи във "Вип Брадър"

“Ти си пълнолетна и сама решаваш дали ще участваш, или не”, казва Димитър Цонев на дъщеря си Деси, след като тя получава покана да влезе във “ВИП Брадър”. “След това ѝ даде съвети по бащински за престоя ѝ в къщата”, разказа майка ѝ Мариана Цонева пред “24 часа”. Деси Цонева е била поканена във “ВИП Брадър” и е подписала договор месец и

Скандална версия: Преди инсулта Димитър Цонев имал жесток скандал с щерка си Деси

Дъщеря му го уби. Не е прилично така да се говори, но не смятам повече да мълча - Деси и нейната невъздържаност са причината днес Митко Цонев да не е сред нас. Тя му докара сериозни тревоги, той качи високо кръвно и в крайна сметка стана беля с инсулта, Вместо да се засрами, да се спре, тя продължава с провокациите си. Какво иска - да умори и баба си Анахид ли? Това твърди колежка на Цонев, пише "Уикенд".

Фондация "Димитър Цонев" обяви дарителската си сметка

"Фондация "Димитър Цонев" в подкрепа на качествената журналистика бе учредена на 30 август - рождения ден на известния тв водещ, денят, в който той щеше да навърши 57 години. Димитър Цонев почина на 23 август след тежък инсулт. Идеята е на дъщеря му Десислава с пълната подкрепа на брат и Димитър, цялото семейство и много приятели на журналиста.

Фондация "Димитър Цонев" ще отличава перспетктивни журналисти

Фондация в памет на нашия колега Димитър Цонев ще отличава перспективни журналисти. Организацията беше учредена снощи, когато той трябваше да навърши 57 години. Сред учредителите на фондация "Димитър Цонев" са неговите деца - Димитър и Десислава, Вяра Анкова, Елена Йончева, Уляна Пръмова, Цветанка Ризова, Венелина Гочева, Христо Мутафчиев.