25.10.2016

Ех, любов! Деян Донков предлага брак на Радина!

Деян Донков си е наумил да предложи брак на Радина. Актьорът все още не е е решил кога ще коленичи пред майката на детето му, но казва, че иска да бъде обвързан с нея и с брак, пише hotarena.net.

Още

Радина Кърджилова направи Деян Донков женчо

Откакто се роди синът им Христо, актьорът е неузнаваем. Той е станал татко за пример, а Радина го командвала за всичко. Все по-често той излизал сам с количката с бебето и го разхождал с часове, за да може любимата му да си почине.

Радина и Деян Донков изведоха бебето по "Витошка"

Актьорите пазят бебето Христо от зли хорски очи

Деян Донков избира храната на Радина, само екопродукти, докато кърми новородения Христо

Ако искате да ядосате Радина Кърджилова и Деян Донков, наречете синчето им Ицо или Ицко! И двамата не понасят тази галена форма на обръщение, широко възприета към някого, наречен Христо. Към някого да, но не и към техния Христо! За тях той е Хрис или Хрисчо и никакви други умалителни. А триседмичното бебе (навърши ги на 14.7.

Бебето на Радина Кърджилова и Деян Донков кръстено на дядо си, художника Христо

Актрисата очаква да бъде изписана в началото на идната седмица Не съм имал по-напрегнат и тежък ден в живота си!, възкликва в сряда, в 23 ч на 23 юни Деян Донков. В 12,30 ч Радина Кърджилова му роди син. Бебето дошло бързо, в определения от лекарите срок. Майката не се измъчила, макар юнакът да е 3,390 кг.

Радина дари със син Деян Донков

Новината разпространиха техни колеги

Радина Кърджилова и Деян Донков вече си имат момченце

Актрисата Радина Кърджилова роди син на колегата си Деян Донков. Щастливата новина съобщиха от Театър Азарян на страницата си във Facebook. "Какъв ден! Радостни сме да поздравим Радина Кърджилова и Деян Донков по повод раждането на първото им дете днес, когато е и предпремиерата на "В очакване на Годо", написа екипът на театъра и добави пожелания за здраве, обич и огромно щастие. Младата актриса роди първородния си син само 6 дни след своя рожден ден. СамиятДонков вече има опит в грижите, тъй като е баща на още един син. Момчето е от връзката му с друга негова колежка - Анастасия Ингилизова.