22.10.2016

Ловецът на бежанци Динко Вълев проговори пред медията ни! Ето какво ексклузивно предложение е получил

Динко Вълев се съгласи да даде интервю в навечерието на голям протест, който негови "колеги" - националисти готвят във София, Бургас и Велико Търново. Той разкри, че е направил нова плоча, която ще занесе в Македония и ще я постави на мястото, където журналистът Миленко Неделковски разби предишната. Пред БЛИЦ Динко Вълев разкри още, че с него са водени преговори за ВИП брадър, но е отказал.

Още

Разследването срещу Динко Вълев за подбуждане на омраза продължава в Средец

Разследването срещу Господин Вълев, станал известен като Динко за подбуждане към омраза е върнато в Районна прокуратура Средец, научи "Дневник". По него се извършва допълнителна проверка, според указанията на прокурора. В началото на юли прокурор Валентина Маджарова постанови, че Вълев е извършил е подбуждал към дискриминация, насилие и омраза, основани на раса, народност и етническа принадлежност, осъществено в условията на продължавано престъпление, чрез слово и чрез средства за...

Стана ясно какви дебели пачки гласят за Динко във „Фермата“

Пиперлив и палав мъжкар е най-новото попълнение във "Фермата" на Иван и Андрей. Колоритният нашенец Динко Вълев от Ямбол, който се прочу в цял свят с нестандартния си метод за лов на бежанци чрез свински опашки, ще встъпи "в прерията" на 17 октомври. "Влизам с много голямо удоволствие. Аз съм ерген човек, а там всички ми изглеждат красиви. Нямам приятелка, но може и да си намеря", смее се той.

Динко си намери нова цел? Ловецът на бежанци се прицели в Капчикова

Пиперлив и палав мъжкар е най-новото попълнение във "Фермата" на Иван и Андрей. Колоритният нашенец Динко Вълев от Ямбол, който се прочу в цял свят с нестандартния си метод за лов на бежанци чрез свински опашки, ще встъпи "в прерията" на 17 октомври, пише в. България днес.

Динко се закани: Трима Миленковци ще ги търкалям като бъчви, мен не ме е страх!

Динко Вълев от Ямбол е българинът, към когото британският таблоид  Дейли мейл проявява особен интерес. Той се прочу, след като разпространи видео, на което се вижда как лови незаконни мигранти, опитващи се да преминат българската граница. След това ИДИЛ обяви награда за главата му. В последните дни Динко е в центъра на друг скандал. Той потърси сметка на македонския журналист Миленко Неделковски, който потроши български паметник на връх Каймакчалан с чук. След като ямболията се опита да отнесе нова паметна плоча на върха, бе спрян на границата. Едва след действията на Динко македонските и българските власти взеха адекватни мерки срещу вандалския акт.

Динко изригна: Ще се срещна с Миленко и ще се нас*ре

Драмите около пътуването за Македония на Динко Вълев от Ямбол приключиха. Смелчагата беше арестуван на границата, след като опита да пренесе паметна плоча, която да постави на връх Каймакчалан. Реакцията на Динко идва в отговор на бруталните...

Македония мълчи скандално за инцидента с Динко Вълев

Скопие не дава официално обяснение защо спря известния у нас като "ловеца на бежанци" - Динко Вълев, да сложи нова паметна плоча на връх Камайкчалан, където старата бе поругана от македонския журналист Миленко Неделковски. По думите на Вълев, македонските граничари определили плочата като опасна за македонския народ.