21.10.2016

Доналд Тръмп се извини за оскърбителни изказвания за жените

„Казах тези думи, не бях прав и се извинявам", заявява кандидат-президентът във видеоизявление

Още

Доналд Тръмп ще приеме резултатите от изборите, но само при едно условие

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че ще приеме резултатите от изборите, само ако той спечели, предаде Франс прес. „Обещавам на всички мои избиратели и поддръжници, и на всички хора от Съединените щати, че напълно ще приема резултатите от тези велики и исторически президентски избори”, каза той на митинг в Охайо и след дълга пауза добави: „ако спечеля”.

Доналд Тръмп ще приеме резултатите от изборите... ако спечели

Междувременно се появи и десета жена, която твърди, че е била обект на сексуално посегателство от страна на милиардера

Десета жена обвини Доналд Тръмп в неприлично поведение

Десета жена обвини Доналд Тръмп в неприлично поведение при инцидент, станал през 1998 г. Той обаче отново отрече тези обвинения. Всеки път, когато Тръмп е в новините с подобно заглавие, той губи гласовете на независимите избиратели.Преди минути Тръмп заяви, че ще признае резултатите от изборите, ако спечели. Той добави, че си запасва правото да съди, с което продължава да няма яснота около позицията му. Вижте коментара на Ваня Евтимова във видеото.

3:0 в полза на Хилари Клинтън срещу Доналд Тръмп в последния дебат

3:0 в полза на претендента на демократите за Белия дом Хилари Клинтън - това крайният резултат от кандидат-президентските дебати. Доналд Тръмп, номиницията на републиканците, отказа да отговори на въпроса дали ще признае резултатите от вота. Въпреки поредните обиди - като "гадна жена" и "марионетка", прекъсванията и виковете, анализаторите определят този дебат като най-смислен, и въпреки загубата, с най-добро представяне за Тръмп.

Еминем с ново парче, в което се изказва остро срещу Доналд Тръмп

Певецът не се опитва да дава уроци по морал, напротив в типичния си стил, доста грубо, разказва за сексуалните си фантазии, на които бе се отдал, ако можеше да стане президент на мястото на Тръмп.